Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"AEK" būs jauns treneris

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"AEK" būs jauns treneris
Giorgios Doniss
Foto: www.sportingreece.com

Atēnu futbola kluba "AEK" galvenais treneris Giorgios Doniss būs spiests meklēt sev jaunu darbavietu, jo kluba vadība nolēmusi pārtraukt līgumsaistības ar treneri.

"AEK" sezonu uzsāka veikmīgi, uzvarot "Panathinaikos" futbolistus, taču sezonas turpinājums bijis neveiksmīgs, jo komanda salīdzinoši neveiksmīgi spēlēja gan vietējā čempionātā, gan arī eirokausos. Eirokausu sezona komandai jau ir beigusies, jo nācās atzīt Kipras "Omonia" pārākumu.

Tikai 39 gadus vecais treneris iepriekšējās četras sezonas ļoti veiksmīgi vadīja "Larissa" kluba futbolistus, tādēļ viņš tika nodēvēts par vienu no talantīgākajiem jaunajiem Grieķijas treneriem, taču "AEK" klubā Donisam tik labi neklājās, tādēļ jau pusgadu pēc iecelšanas galvenā trenera amatā klubs pārtraucis līgumsaistības Donisu.

Savulaik Doniss ir bijis arī labs futbolists, pie tam viņš, 1996. gadā pievienojoties Blekburnas "Rovers", kļuva par pirmo Grieķijas futbolistu, kurš spēlējis kādā no Anglijas Premjerlīgas komadām. Par galvenajiem kandidātiem uz vakanto "AEK" galvenā trenera amatu tiek uzskatīti Nikos Kostenoglu, Dušans Bajevičs, kā arī Evalds Linens.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com