Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Bekhemam piederošais MLS Maiami klubs gatavs pēc gada piedāvāt Mesi līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bekhemam piederošais MLS Maiami klubs gatavs pēc gada piedāvāt Mesi līgumu
Lionels Mesi. Foto: Villar Lopez/EPA/Scanpix

MLS kluba Maiami "Inter" biznesa daļas vadītājs Havjers Asensi, kurš agrāk strādājis arī "Barcelona", licis noprast, ka nākamajā vasarā tiks piedāvāts līgums Lionelam Mesi. Starp Maiami futbola kluba īpašniekiem ir arī Deivids Bekhems.

Lionelam Mesi pēc gada beigsies līgums ar Parīzes "Saint-Germain", un viņa vārds MLS sakarā izskanēja arī pirms pārcelšanās uz Franciju. Havjers Asensi norādīja, ka Mesi pievilināšana būtu pareizs lēmums gan biznesa, gan futbola sakarā.

"Jā, ar dažām niansēm," atbildot uz jautājumu, vai līguma parakstīšana ar Mesi ir starp kluba mērķiem, teica Asensi. "Mesi nevar salīdzināt ar nevienu citu futbolistu. Mēs gribam kļūt par atskaites punktu ASV futbolā. Lai to paveiktu, ir nepieciešami spēlētāji un šovs."

"Lai to paveiktu, nepieciešami paši labākie futbolisti, un tas tiešām ir mūsu kluba mērķis. Un labāko futbolistu kategorijās ir Mesi, un tad ir visi pārējie."

Asensi gan pauda, ka lēmums beigās tāpat pieder futbolistam, tādējādi ne vienmēr pārliecināšanas darbi būs auglīgi. "Mēs gribam, lai pasaulē labākie futbolisti spēlētu pie mums, un Mesi ir labākais vēsturē."

Trešdien Maiami "Inter" pārbaudes spēlē tiksies pret "Barcelona", kas ievadīs savu Amerikas tūri.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/soccer-...

  +5 [+] [-]

, 2022-07-19 00:20, pirms 2 gadiem
Būtu labs karjeras noslēguma solis Lionel. Cik zinu, viņš nemīl runāt angliski. Bet tā kā USA ļoti liela latīņamerikāņu diaspora, viņš jutīsies kā mājās.
Paldies, ka man ir bijusi šī lieliskā iespēja redzēt kā šis sportists pārsteidza visu pasauli ar savu meistarību, cīņas sparu, toleranci pret pretinieku.
Pirmkārt nezinu nevienu citu futbolistu, sportistu, kas respektētu pretinieku un fanus tik ļoti, cik to dara GOAT. No personīgās pieredzes neatceros, ka viņš būtu apkaunojis futbolu un nodarbojies ar aktiermākslu. Ja būtu cepure, to noņemtu!
Slēpts komentārs: Kommaer_inventor

     [+] [-]

, 2022-07-19 09:59, pirms 2 gadiem
Mesi jau sen ir pelnījis kārtīgi atpūsties un maksimāli izbaudīt laiku kopā ar ģimeni. ASV ir īstā vieta, kur to darīt. Futbols ir tikai darbs, kurā viņš jau sen visu ir pierādījis
Mums ir paveicies, ka varam baudīt šī leģendārā futbolista mākslu futbola laukumā.