Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Nevils pamet Anglijas sieviešu izlasi un, visticamāk, kļūs par MLS kluba Maiami ''Inter'' stūrmani

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Nevils pamet Anglijas sieviešu izlasi un, visticamāk, kļūs par MLS kluba Maiami ''Inter'' stūrmani
Fils Nevils. Foto :PA Wire/PA Images/Scanpix

Anglijas Futbola asociācija (FA) paziņojusi, ka 43 gadus vecais Fils Nevils pametīs sieviešu izlases galvenā trenera amatu. Visticamāk, speciālists kļūs par Deivida Bekhema daļēji piederošā MLS kluba Maiami ''Inter'' stūrmani.

43 gadus vecajam Filam Nevilam bija spēkā esoša vienošanās ar Anglijas Futbola asociāciju par sieviešu izlases trenēšanu. Bija paredzēts, ka speciālists to pametīs šī gada jūlijā un viņa vietu ieņems Nīderlandes speciāliste Sarina Vīgmane.

Anglis gan pieņēmis lēmumu savu amatu pamest krietni agrāk, darot to tagad. Par iemeslu kļuvis piedāvājums no bijušā komandas biedra Anglijas izlases laikos Deivida Bekhema daļēji piederošās MLS komandas Maiami ''Inter''. Abas puses jau aizvadījušas līguma sarunas un paredzams, ka drīzumā Nevils kļūs par vienības galveno treneri.

''Man ir bijis gods trīs gadus vadīt sieviešu izlasi. Spēlētājas, kas vilkušas Anglijas kreklu, ir bijušas vienas no talantīgākajām un iedvesmojošākajām atlētēm, ar kādām man nācies kopā strādāt. Viņas mani izaicināja kļūt par labāku treneri un esmu pateicīgs par lieliskajām atmiņām,'' Anglijas Futbola asociācijas paziņojumā citēts bijušais izlases treneris Nevils.

Jaunā MLS sezona ASV sāksies šī gada martā. 2020. gadā Maiami ''Inter'' ierindojās 10. vietā Austrumu konferencē, 23 spēlēs izcīnot 24 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...