Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Shinnik" neļauj pieteikt jaunus spēlētājus

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Shinnik" neļauj pieteikt jaunus spēlētājus
"Shinnik" spēlē pret "Spartak"
Foto: ITAR-TASS

Krievijas 1. līgas klubam Jaroslavļas "Shinnik" Krievijas futbola federācija aizliegusi pieteikt jaunus spēlētājus, jo klubs joprojām nav nokārtojis pāradsaistības ar bijušajiem spēlētājiem.

Atgādināsim, ka iepriekšējā sezonā Jaroslavļas kluba rindās spēlēja viens no Latvijas izlases līderiem Juris Laizāns, kā arī aizsargs Igors Stepanovs. Viņu klātbūtne nepalīdzēja klubam saglabāt vietu Premjerlīgā.

Jau tad vairākkārt tika runāts par to, ka klubs nepilda visas finansiālās saistības ar spēlētājiem, taču tādas runas nav norimušās arī tagad. "Shinnik" vēlējās sastāvam pieteikt jaunus spēlētājus, taču Krievijas futbola federācija aizliegusi pieteikt jebkādu jaunu spēlētāju, kamēr klubs nebūs norēķinājies ar bijušajiem komandas spēlētājiem.

Tiek minēts, ka "Shinnik" nav norēķinājies ar Migelu Bruno, tādēļ jaunu spēlētāju Jaroslavļas komandā vismaz pagaidām nebūs. "Shinnik" šobrīd ieņem ceturto vietu, no līdervienības "Alania" atpaliekot par diviem punktiem,

Izmantotie resursi:
championat.ru

     [+] [-]

, 2009-06-18 02:12, pirms 15 gadiem
Pareizi vien ir!
Nevar tak čakarēt visus spēlētājus pēc kārtas