Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Pēc Nigērijas čempionāta beigām nošauts uzvarētāju komandas kapteinis

Pēc Nigērijas čempionāta beigām nošauts uzvarētāju komandas kapteinis
Abels Tadors
Foto: www.terra.cl

Traģiski vakar beidzies Nigērijas vietējais čempionāts. Tikai pāris stundas pēc čempionāta beigām bruņoti laupītāji ar šāvienu galvā nogalināja uzvarētāju komandas kapteini, kurš bija tikai 24 gadus vecs.

Pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē par Nigērijas Premjerlīgas čempioniem kļuva ''Bayelsa United'' komandas futbolisti. Pateicoties neizšķirtam izbraukumā pret ''Warri Wolves'' 2:2 un sīvāko konkurentu uz čempionu troni ''Heartland FC Owerri'' zaudējumu viesos ar 0:1, ''United'' klubs pirmo reizi triumfējis Nigērijas čempionātā, tuvākos sekotājus turnīra tabulā apsteidzot par trīs punktiem.

Taču līksmībai pēc pāris stundām tika pielikts punkts. 24 gadus vecais ''Bayelsa United'' komandas kapteinis Abels Tadors kādu laiku pēc svinībām kopā ar jaunāko brāli un kādu draugu ar auto nolēma doties mājās pie savas ģimenes. Tiek minēts, ka viņu centušies apturēt bruņoti laupītāji, bet jaunais futbolists nolēmis aizmukt no ļaundariem, kā rezultātā mēģinājis apgriezties, taču saņēmis nāvējošu šāvienu galvā un notikumā vietā miris. Zināms, ka futbolista brālis un draugs negadījumā nav cietuši.

Jāpiemin, ka pirms divām nedēļām jau tika nogalināti divi futbolisti...un arī no šīs pašas komandas.
''Pašreiz ļoti grūti apzināties, ka esam zaudējuši tādu lielisku spēlētāju un cilvēku, it īpaši mūsu klubam tik vēsturiskā dienā,'' sacīja ''Bayelsa United'' prezidents Viktors Baribote.

Izmantotie resursi:
soccerway.com
news.bbc.co.uk