Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Lampārds atstās Ņujorkas "City", Džerārds atvadās no Losandželosas

Rolands Eliņš

Lampārds atstās Ņujorkas "City", Džerārds atvadās no Losandželosas
Frenks Lampārds
Foto: AP/Scanpix

Ziemeļamerikas lielākās futbola līgas „Major League Soccer” (MLS) klubu Ņujorkas „City” nākamajā mēnesī atstās Anglijas futbola zvaigzne Frenks Lampārds, kurš nepagarinās līgumu ar komandu. Tāpat arī uz lielas jautājums zīmes ir cita slavena angļu futbolista Stīvena Džerārda palikšana Losandželosas „Galaxy” sastāvā.

Šobrīd 38 gadus vecais Frenks Lampārds pievienojās Ņujorkas klubam pirms diviem gadiem, taču viņa debiju MLS aizkavēja īstermiņa līguma noslēgšana ar Mančestras „City”, savas ilggadējas komandas „Chelsea” tiešo konkurenti Anglijas Premjerlīgā. Lampārds pēc tam Ņujorkas komandas rindās aizvadīja 31 MLS spēli, gūstot 15 vārtus, taču nu oficiāli paziņojis, ka nākamajā mēnesī viņa līgums ar komandu beigsies un netiks pagarināts.

„Vēlos pateikties visiem atbalstītājiem par šiem diviem gadiem Ņujorkā,” kluba mājaslapā citēts Anglijas izlasē 106 spēles aizvadījušais Lampārds. „Esmu ļoti priecīgs, ka saņēmu iespēju spēlēt tik lieliskā klubā un tik lielisku līdzjutēju priekšā.”

Lampārds arī norāda, ka ir gatavs savam nākamajam solim savā karjerā, par kuru viņš informēs jau tuvākajā laikā. Lai konkrētākas ziņas par šo „nākamo soli” pagaidām netiek piedāvātas, britu mediji atgādina, ka pirms mēneša Lampārds intervijā izteicies, ka būtu gatavs un ieinteresēts pāriet no futbolista uz trenera statusu.

Lampārds, kurš „Chelsea” sastāvā pavadīja 13 sezonas, joprojām ir kluba visu laiku labākais vārtu guvējs ar 211 precīziem sitieniem visos turnīros. Lampārds ir trīskārtējs Premjerlīgas čempions un Čempionu līgas uzvarētājs, bet izlases rindās Lampārds guvis 29 vārtus. Savukārt savā pēdējā spēlē kluba rindās MLS ceturtdaļfinālā Lempārds bija spiests piedzīvot, kā viņa komandu ar 5:0 sagrauj „Toronto FC” un izslēdz no turpmākas cīņas. Jāpiemin, ka ar „hat-trick” šajā sagrāvē izcēlās uz Itālijas izlasi neaicinātais Sebastjans Džovinko.

Pagājušajā naktī Amerikā par savu nākotni licis runāt arī cits bijušais Anglijas izlases spīdeklis Stīvens Džerārds. Viņš sociālajā tīklā „Instagram” publicēja attēlu, kuru parakstīja ar vārdiem „Losandželosa, man tevis pietrūks”. Džerārds to paveica pēc savas Losandželosas „Galaxy” neveiksmes ceturtdaļfinālā pret Kolorādo „Rapids”, zaudējot pēcspēles sitienu sērijā un izstājoties no izslēgšanas spēlēm. Par Džerārda aiziešanu no komandas ticis runāts arī jau labu laiciņu iepriekš.

36 gadus vecais Džerārds Losandželosas komandu pārstāvēja iepriekšējos 18 mēnešus un šosezon 19 spēlēs guva trīs vārtus. „Galaxy” vadība vēl nesen bija izteikusi cerību, ka izdosies noturēt bijušo „Liverpool” zvaigzni un simbolu savā sastāvā vēl uz vismaz vienu sezonu, tāpat ESPN avoti norāda, ka Džerāds par futbolista karjeras beigām vēl nedomā. Tiek baumots par Lielbritānijas klubu „Celtic” un „Newcastle” interesi viņa piesaistē, tāpat arī tiek atgādināta iespēja par Džerārda atgriešanos Liverpūlē.

Izmantotie resursi:
Football News and Scores - ESPN FC

  +4 [+] [-]

, 2016-11-14 17:55, pirms 8 gadiem
Ar šiem diviem viduslīnijā, kādreiz Anglijas izlase izskatijās lieliski, neskatoties uz to ka izlase neko nevinēja, tomēr šie divi man paliek top 5 pussargi manā dzīvē. Vienmēr spēlēju FIFA manager, bija vidējā līnija ar DB;FL;SG un Milneru piemetu, tas bija sastāvs. Būtu cool viņus redzēt vienā klubā pēc Amerikas, lai gan tas ir nereāli, bet ceru.

     [+] [-]

, 2016-11-14 18:34, pirms 8 gadiem
Uhh..vot tie tik bija laiki Chelsea ar Lampardu,Drogbā,Sevčenko,Makeleli,Esjēnu un co.. Labak lai Lampards gadu vēl padomā par nākotnes plāniem un pa to laiku uz gadu atgriežas Premjerīgā..

  +8 [+] [-]

, 2016-11-14 18:53, pirms 8 gadiem
visu mūžu bij LAMPARDS, tagad jau LAMPĀRDS varbūt rīz jau pārtaps par LEMPERDU vai LEMPĀRDU

  +8 [+] [-]

, 2016-11-14 19:21, pirms 8 gadiem
Andris_Barkevics rakstīja: visu mūžu bij LAMPARDS, tagad jau LAMPĀRDS varbūt rīz jau pārtaps par LEMPERDU vai LEMPĀRDU
pārtaps par Lembergu

     [+] [-]

, 2016-11-14 19:49, pirms 8 gadiem
karlosm rakstīja: Ar šiem diviem viduslīnijā, kādreiz Anglijas izlase izskatijās lieliski, neskatoties uz to ka izlase neko nevinēja, tomēr šie divi man paliek top 5 pussargi manā dzīvē. Vienmēr spēlēju FIFA manager, bija vidējā līnija ar DB;FL;SG un Milneru piemetu, tas bija sastāvs. Būtu cool viņus redzēt vienā klubā pēc Amerikas, lai gan tas ir nereāli, bet ceru.
Daudz tev dzīvē pussargs bijis?

     [+] [-]

, 2016-11-14 21:24, pirms 8 gadiem
Gan jau beigs karjeru.

     [+] [-]

, 2016-11-14 21:53, pirms 8 gadiem
Lamps nāc uz CFC boardu. Mums tevi vajag!

     [+] [-]

, 2016-11-15 00:08, pirms 8 gadiem
Laiks akmeņus mētāt, un laiks akmeņus vākt...šiem džekiem ir jātrenē jaunie... Stīvijs var atgriezties uz savu pēdējo spēli Liverpool kreklā , bet tas ar viss - tagad jàmāca jaunie

  +1 [+] [-]

, 2016-11-15 00:57, pirms 8 gadiem
par Lempardu un Dzerardu izlasee nez kaapeec vairaak galvaa ieseedies ka daudzi runaaja,ka vinjiem nesanaak kopaa speeleet,paaraak vienaadi un dublee viens otru,bet taa abi izcili meistari,Anglijas futbola legjendas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja