Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Argentīnas izlases futbolistam divu mēnešu diskvalifikācija par kautiņa provocēšanu

Agris Suveizda

Argentīnas izlases futbolistam divu mēnešu diskvalifikācija par kautiņa provocēšanu
Andrē D'Alesandro (pa kreisi)
Foto: AFP

Brazīlijas futbola kluba "Internacional" argentīniešu pussargs Andrē D'Alesandro saņēmis divu mēnešu diskvalifikāciju par kautiņa provocēšanu Brazīlijas kausa izcīņas spēlē pret "Corinthians".

Argentīnas izlases pussargs D'Alesandro saņēmis divu mēnešu diskvalifikāciju no Brazīlijas čempionāta spēlēm par kautiņa provocēšanu Brazīlijas kausa izcīņas finālā pret slavenā Ronaldo pārstāvēto "Corinthians". Spēle noslēdzās ar neizšķirtu 2:2, bet divu spēļu summā ar 4:2 triumfēja "Corinthians".

Spēles 75.minūtē pie rezultāta 2:2 sāpēs zemē nokrita "Corinthians" spēlētājs, kas saniknoja pretiniekus, kas acīmredzot uzskatīja, ka viņš simulē. Turpinājumā starp spēlētājiem attīstījās visai asa vārdu pārmaiņa, kas beidzās ar to, ka D'Alesandro (video - baltā kreklā ar 10.numuru) vajāja un uz kautiņu izaicināja pretinieku kapteini Viljamsu. Par to Brazīlijas sporta tribunāls piesprieda futbolistam diskvalifikāciju līdz 13.septembrim, kas nozīmē, ka viņam nāksies izlaist 13 sava kluba spēles Brazīlijas čempionātā. Tāpat šis sods var visai nopietni ietekmēt pussarga izredzes iekļūt Argentīnas izlases sastāvā Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas spēlēm. "Internaciol" gan vēl var šo lēmumu pārsūdzēt. Jāpiebilst, ka, ja D'Alesandro būtu iesitis pretiniekam, ļoti iespējams, saņemtu pat divu gadu diskvalifikāciju. Tāpat vienas spēles sodu saņēma "Corinthians" spēlētājs Eliass un "Inter" pārstāvis Klebers.

"Es nezinu, kas šobrīd notiek manā galvā...Nav īstais mirklis sarunai. Es nevēlos runāt, lai nepateiktu neko muļķīgu," D'Alesandro izteicās Brazīlijas medijiem pēc tiesas atstāšanas.

Augumā paviam nelielais (163cm) D'Alesandro (28) savu karjeru uzsāka "River Plate" komandā, bet tad pārcēlās uz Eiropu, kur spēlējis gan Vācijā ("Wolfsburg"), gan Anglijā ("Portsmouth"), gan Spānijā ("Real Zaragoza"), bet tad atgriezās dzimtenē ("San Lorenzo"), savukārt nu spēlē jau pieminētajā "Internacional". Argentīnas izlasē D'Alesandro aizvadījis 26 spēles un guvis četrus vārtus.

D'Alesandro vajā Viljamsu

Izmantotie resursi:
uk.reuters.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-07-14 12:10, pirms 15 gadiem
tam 10 numuram vispār vajadzētu uzlikt kādu pāris gadu diskābeli..
šitādu mutes palaišanu un bravūrība..
tas ir futbols nevis K-1.. ja jau viņš tāds kauslis, tad lai iet un cīnās tajos kautiņu čempionātos.. nevis skraida kā tāds jampapiņš pa laukumu un izaicina visus..

  -1 [+] [-]

, 2009-07-14 12:38, pirms 15 gadiem
Tas otrais "kautiņš" vispār izskatās pēc tautisko deju dejotāju pulciņa, lēkā skraidā, dodas rokās, griežās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja