Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Dubra palīdz klubam uzvarēt pēc ziemas pauzes, Maksimenko "Olimpija" pieteikumā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Dubra palīdz klubam uzvarēt pēc ziemas pauzes, Maksimenko "Olimpija" pieteikumā
Kaspars Dubra. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC

Pirmo spēli kopš ziemas pārtraukuma Ukrainas Premjerlīgā aizvadījusi Latvijas izlases aizsarga Kaspara Dubras pārstāvētā "Oleksandriya", kas izbraukumā ar 1:0 pārspēja "Mariupol".

30 gadus vecais Dubra laukumā bija "no zvana līdz zvanam", palīdzot "Oleksandriya" komandai ar 14 kārtās nopelnītiem 19 punktiem pakāpties uz sesto vietu kopvērtējumā. Vienīgos vārtus Oleksandrijas vienības labā guva Artjoms Sitalo, kurš izcēlās 31. minūtē.

Šveices Superlīgā ceturto spēli pēc kārtas pie uzvaras nav izdevies tikt cita valstsvienības aizsarga Mārča Oša klubam "Lugano", kas mājās ar 1:3 zaudēja valsts čempionei un turnīra pašreizējai līderei Bernes "Young Boys". Arī Ošs laukumā bija no tās sākuma līdz beigām. "Young Boys" stabilus pamatus uzvarai ielika pirmajā puslaikā, kurā guva trīs bezatbildes punktus. Šveices čempionāta turnīra tabulā "Lugano" ar 26 punktiem 19 spēlēs saglabā ceturto vietu.

Slovēnijas čempionāta Ļubļanas "Olimpija" pieteikumā tika iekļauts, bet rezervē palika aizsargs Vitālijs Maksimenko, Slovēnijas galvaspilsētas klubam mājās ar 2:0 apspēlējot "Mura". "Olimpija" ar 41 punktu 21 spēlē kļuva par valsts čempionāta līderi.

Polijas Ekstraklasē ceturto spēli uz Bjalistokas "Jagiellonia" soliņa palika Latvijas valstsvienības pamatvārtsargs Pāvels Šteinbors. "Jagiellonia" cīnījās 1:1 pret turnīra vicelīderi Varšavas "Legia", 17 gadus vecajam Bjalistokas vārtsargam Ksavjeram Dzjekonskim atvairot četrus no pieciem pretinieku sitieniem pa vārtiem. "Jagiellonia" ar 17 mačos nopelnītiem 24 punktiem kopvērtējumā ir sestā.