Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Kollers: "Ar debiju esmu apmierināts"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kollers: "Ar debiju esmu apmierināts"
Jans Kollers
Foto: AFP

Samāras "Krylya Sovetov" futbola klubu pārstāvošais uzbrucējs Jans Kollers jūtas apmierināts ar debiju kluba sastāvā.

Atgādināsim, ka Kollers šajā nedēļas nogalē debitēja Krievijas Premjerlīgā, pie tam debitēja mačā pret latvieša Jura Laizāna pārstāvēto Jaroslavļas "Shinnik". Šī spēle noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, taču neskatoties uz to Kollers palika apmierināts gan ar savu, gan komandas sniegumu.

"Protams, ka es nevaru būt pilnībā apmierināts ar savu sniegumu, jo uzbrucēja galvenais uzdevums ir gūt vārtus, taču kopumā ar spēli es esmu apmierināts. Mūsu komandai pirmajā puslaikā bija teritoriāls pārsvars. Vārtu gūšanas momentu nebija daudz, taču atklāt rezultātu varējām," iesāk čehs.

"Jebkuram spēlētājam ir nepieciešams laiks, lai pierastu pie jauna čempionāta, jauna trenera un jaunām prasībām. Taču es nedomāju, ka adaptācijas process ievilksies. Ceru, ka jau tuvākajā laikā es varēšu dot savai komandai arvien vairāk labuma, gūstot vārtus," skaidroja Kollers.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

  +1 [+] [-]

, 2008-07-14 00:00, pirms 16 gadiem
cool!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-07-14 00:23, pirms 16 gadiem
nu vinjam jau arii gadi moka
nav vairs tik jauns..glau galaa ir jau tie 36