Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Titovs atstāj "Khimki"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Titovs atstāj "Khimki"
Jegors Titovs
Foto: RIA Novosti

Viens no slavenākajiem Krievijas futbolistiem Jegors Titovs pēc abpusējas vienošanās atstājis Krievijas Premjerlīgas klubu "Khimki". Futbolists cer jau tuvākajā laikā parakstīt līgumu ar kādu citu klubu.

32 gadus vecais Maskavā dzimušais pussargs ilgus gadus spēlēja Maskavas "Spartak" komandā, taču pagājušajā vasarā Maskavas klubs nolēma tikt vaļā no futbolista. Daudziem par pārsteigumu Titovs parakstīja līgumu ar vienu no vājākajiem Premjerlīgas klubiem "Khimki".

Šajā komandā Titovam arī negāja pārāk labi, jo radās problēmas ar algas saņemšanu. Abas puses vienojās, ka visi parādi Jegoram tiks izmaksāti, bet līgums ar spēlētāju tiks lauzts. Jāatzīmē, ka Titova alga bija ļoti iespaidīga, pie tam tā tika maksāti eiro nevis dolāros, tādēļ nepārsteidz tas, ka "Khimki" radās problēmas ar tās izmaksāšanu. Pats Jegors Titovs apstiprināja, ka līgums ar klubu ir lauzts:

"Līgums ticis lauzts, tagad esmu brīvais aģents. Nākotnē skatos optimistiski. Ceru jau tuvākajā laikā parakstīt līgumu ar kādu citu komandu. Klīst baumas, ka par mani interesējas vairāki klubi no tuvākajām ārzemēm. Pagaidām neko nevēlos komentēt, bet par mani interesējas arī daudzi Krievijas klubi, protams, ka tie ir Premjerlīgas klubi. Piedāvājumus no 1. divīzijas komandām pat neizskatu."

Savas karjeras laikā Titovs izcīnījis sešus Krievijas čempiona titulus, izcīnījis divus Krievijas kausus, kā arī trīs Sadraudzības kausus. Divas reizes viņš ticis atzīts arī par labāko Krievijas futbolistu. Krievijas valstvienības rindās aizvadījis 41 spēli un izcēlies ar septiņiem vārtu guvumiem.

Izmantotie resursi:
championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-02-13 11:54, pirms 15 gadiem
Nominatīvs rakstīja: Un tika pieķerts arī dopingā...
+ 100 par shito

  +3 [+] [-]

, 2009-02-13 11:59, pirms 15 gadiem
ar Himik parakstīja jo tur bija ekspartakieši Jurans un piedāvāju ļoti lielu algu, ko pēc budžeta samazināšanas vienkārši nespēj maksāt. runa gāja pat par 6x samazināšanu ..

citi klubi arī ņems tikai ja ievērojami samazinās algu, vai reālāk uz Kazahstanu kur Astanas jaunais klubs Lokomotiv tēmē uz Titova draugu Tihonovu un arī Juranu..

  -1 [+] [-]

, 2009-02-13 14:34, pirms 15 gadiem
kur tagad spēlēs ? varbūt kāds zin ?

     [+] [-]

, 2009-02-13 15:22, pirms 15 gadiem
Nominatīvs rakstīja: Un tika pieķerts arī dopingā...
Toreiz jau varēja paņemt visu komandu, bet uz pārbaudi uzķērās tikai Titovs.

     [+] [-]

, 2009-02-13 21:02, pirms 15 gadiem
Dr.med.Mengele rakstīja: Toreiz jau varēja paņemt visu komandu, bet uz pārbaudi uzķērās tikai Titovs.
puse no komandas. tāds lūk bizness Krievijā bija agrāk. pats Jegors nezināja, ka gandrīz gadu dopingu rija. bet sīkie čīkstuļi to pieminēs vienmēr.

leģendārs spēlētājs. neticami, ka aizgāja no Spartaka. kā vispār Spartakam ienāca tāda doma atkratīties no savas leģendas. idioti. kā jau teicu - diemžēl Krievijā pirmajā vietā ir bizness, nevis cilvēka ieguldījums un cieņa. tādā gadījumā tā pati Milāna jau sen atkratītos no Maldini, bet sis vēl 40 gadu vecumā sākumsastāvā spēlē - cieņas dēļ.