Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''Rubin'' vēlas iegādāties divus ''CFR Cluj'' spēlētājus

''Rubin'' vēlas iegādāties divus ''CFR Cluj'' spēlētājus
Huans Kulio un Jusufs Kone
Foto: AP

Pašreizējā Krievijas Premjerlīgas čempione Kazaņas ''Rubin'' savu komandas sastāvu nākošajai sezonai vēlas pastiprināt ar diviem Rumānijas kluba ''CFR Cluj'' spēlētājiem - pussargu Huanu Kulio un uzbrucēju Jusufu Koni.

Cik zināms, Rumānijas klubs pagājušajā Čempionu līgas sezonā sevi noreklamēja ļoti labi. Grupu turnīra pirmajā spēlē Cluj pārsteidzoši Romā ar 2:1 apspēlēja vietējo ''AS Roma'', bet vēlāk savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 pret Londonas ''Chelsea''. Lai arī beigās tika ieņemta pēdējā vietā grupā (kopā ar ''Cluj'' vienā grupā spēlēja ''AS Roma'', ''Chelsea'' un ''Bordeaux'' – R.Z.), mazais klubs sevi lieliski parādīja tāda mēroga turnīrā.

Tiek lēsts, ka Krievijas pašreizējie čempioni ''Rubin'' izrāda nopietnu interesi par diviem rumāņu kluba spēlētājiem – argentīniešu pussargu Kulio (mača varonis pret ''Roma'', guva divus vārtus uzvarā ar 2:1 – R.Z.) un Burkinafaso uzbrucēju Koni (guva vienīgos vārtus Londonā, kad ''Cluj'' ar 1:2 piekāpās ''Chelsea'' - R.Z.), kurš agrāk divas sezonas pārstāvējis Norvēģijas klubu ''Rosenborg''.

Tiek minēts, ka Kazaņas klubs par 25 gadus veco Kulio gatavi maksāt 4,5 miljonus eiro. Pagājušajā sezonā vietējā čempionāta ietvaros Kulio aizvadījis 28 spēles un guvis vienus vārtus. Savukārt par Koni, kurš pagājušajā sezonā ar deviņiem gūtajiem vārtiem bija savas komandas rezultatīvākais spēlētājs, ''Rubin'' kluba vadība ir gatava likt galdā astoņus miljonus eiro.

Izmantotie resursi:
ziuadecj.ro
newsarena.ro

  +1 [+] [-]

, 2009-06-12 16:23, pirms 15 gadiem
klubs, kurš apkaunoja AS Roma

  +1 [+] [-]

, 2009-06-12 17:49, pirms 15 gadiem
Labi sevi pieradija... Malaci... Veiksmi