Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Olympiacos" pārtrauc līgumu ar bijušo Mančestras "City" līderi Turē

Rolands Eliņš

"Olympiacos" pārtrauc līgumu ar bijušo Mančestras "City" līderi Turē
Jaja Turē. Foto: AP/Scanpix

Grieķijas futbola klubs „Olympiacos” oficiāli paziņojis, ka pārtraucis sadarbību ar Kotdivuāras pussargu Jaju Turē, kurš komandā atgriezās tikai pirms pāris mēnešiem.

Jaja Turē šovasar atstāja Mančestras „City”, kurā bija pavadījis astoņus gadus, trīsreiz kļuvis par Premjerlīgas čempionu un 2013./14. gada sezonā atzīts par kluba labāko spēlētāju. Turē spēles laiks iepriekšējā sezonā Pepa Gvardiolas vadībā bija krietni krities un viņš pārcēlās uz Grieķiju, kur „Olympiacos” sastāvā bija aizvadījis vienu sezonu savas karjeras ievadā.

Turē Grieķijas granda sastāvā kopš savas pievienošanās septembrī izgāja sākumsastāvā tikai divos Superlīgas mačos, kopumā piedaloties tikai piecos mačos. Galvenais treneris Pedro Martinss lielākoties atstāja Turē rezervē, un šodien klubs apliecinājis, ka sadarbība tiek pārtraukta, taču abas puses saglabā pozitīvas attiecības.

„Jaja ir un paliek svarīga „Olympiacos” ģimenes daļa,” vēstīts kluba paziņojumā. „Viņam ir svarīga loma mūsu kluba vēsturē. Mēs pateicamies viņam par visu, ko viņš piedāvājis klubā. Jaja novēlēja mūsu komandai panākumus un atstāj to kā draugs, kuram durvis paliek atvērtas.”

Jāpiezīmē, ka septembrī ne „Olympiacos”, ne Turē nevēlējās apstiprināt, uz cik ilgu laiku noslēgta vienošanās. Iepriekš vasarā tika runāts par Turē pievienošanos Premjerlīgas komandai „West Ham”, un Turē aģents apliecināja, ka futbolists pat izgājis medicīniskās pārbaudes.

Izmantotie resursi:
https://www.olympiacos.org/en/artic...