Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

''PSV'' lūko pēc Heselinka

''PSV'' lūko pēc Heselinka
Jans Venegors of Heselinks
Foto: AP

Nīderlandes futbola kluba ''PSV'' vadība izrāda nopietnu interesi par komandas bijušo uzbrucēju Janu Venegoru of Heselinku, kurš pašlaik pārstāv Skotijas klubu ''Celtic'', vēsta Nīderlandes laikraksts ''Voetbal International''.

Cik zināms, tad Heselinks pārstāvējis ''PSV'' arī agrāk, kad šajā klubā spēlēja laika posmā no 2001. līdz 2006. gadam. Šī perioda laikā Heselinks komandas rindās aizvadīja 157 spēles un 73 guva vārtus, kā arī trīs reizes palīdzēja komandai triumfēt vietējā čempionātā ''Eredivisie'', bet divas – kausa izcīņā.

Līgums ar ''Celtic'' Nīderlnades izlases spēlētājam ir spēkā līdz šīs sezonas beigām. Līdz Skotijas čempionāta beigām atlikušas vien trīs kārtas, tāpēc Heselinkam jāsāk laicīgi domāt par savu nākotni. Nopietnu interesi par 30 gadus veco uzbrucēju izrāda viņa bijušais klubs ''PSV'', kura vadība nav diez ko apmierināta ar pašreizējo uzbrucēju sniegumu. Nedz Danko Lazovičs, nedz Denijs Kovermans šajā sezonā nav attaisnojuši uz viņiem liktās cerības, tāpēc klubs meklē pastiprinājumu tieši uzbrucēja postenī. Abi spēlētāji šajā sezona kopā guvuši 16 vārtus.

Lai arī 22 aizvadītajās spēlēs Heselinks ir guvis tikai sešus vārtus (pagājušajā sezonā Heselinks guva 20 vārtus – R.Z.), tiek lēsts, ka skotu kluba vadība tomēr vēlas pagarināt līgumu ar spēlētāju, kurš pārstāv viņu komandu kopš 2006. gada.

Izmantotie resursi:
soccerway.com


Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
1

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Jirgens Klops un Pepeins Leinderss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Ilggadējais Klopa palīgs Leinderss kļūs par Austrijas granda "Salzburg" galveno treneri

Austrijas futbola klubs "Salzburg" pavēstījis par vienošanās panākšanu uz trim sezonām ar komandas jauno galveno treneri Pepeinu Leindersu, kurš amatā stāsies pēc šīs sezonas beigām.
Glāzgovas "Rangers" centieni atspēlēties: "Celtic" soda laukumā divi vārtsargi. Foto:

"Celtic" triumfē derbijā un ceturtdaļsoli no Skotijas titula, "Rangers" pussargam rūgts puslaiks

Skotijas Premjerlīgā ļoti tuvu 12. čempiones titulam kopš 2012. gada ir Glāzgovas "Celtic", kura sestdien pilsētas lielklubu derbijā jeb The Old Firm ar 2:1 pārspēja tiešo sāncensi "Rangers", divas kārtas pirms sacensību beigām iegūstot sešu punktu pārsvaru.