Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Juhna

Ferreira: "Vienmēr ticēju saviem spēlētājiem"

Ferreira: "Vienmēr ticēju saviem spēlētājiem"
Žesualdo Ferreira
Foto: AFP

Portugāles futbola kluba "Porto" galvenais treneris Žesualdo Ferreira, komentējot savas komandas kārtējo triumfu Portugāles čempionātā, atzinis, ka pat vissmagākajos sezonas brīžos ticējis, ka "Porto" spēlētāji spēs visu vērst par labu un uzvarēt vietējā līgā.

"Vienmēr nākas saskarties ar grūtībām, ja komandā ierodas daudzi jauni spēlētāji.Tas izpaužas īpaši tad, kad jaunie futbolisti atbrauc uz pilnīgi svešu valsti," sacīja Ferreira. Tomēr viņš atzīst, ka komandai tas nav traucējis sasniegt nospraustos mērķus.
"Vairākas reizes šajā sezonā mēs jau tikām izsvītroti no kandidātu loka uz kādu no trofejām. Taču es vienmēr esmu ticējis saviem spēlētājiem, un, kā redzams, ne velti. Tagad viņi ir iegājuši vēsturē un es esmu par to ļoti pateicīgs. Pat tad, kad viss nostājās pret mums, mēs nezaudējām cīnītāju garu," pavēstīja Ferreira.

Tāpat "Porto" galvenais treneris atzina, ka pagaidām nedomā par līguma pagarināšanu ar klubu.
"Mūs vēl gaida vairāki vietējā čempionāta mači, kā arī Portugāles kausa fināls, kurš ir jāuzvar, tāpēc par savu kontraktu es uz doto brīdi nedomāju," paziņoja Ferreira.

Jāpiebilst, ka šis "Porto" ir jau ceturtais izcīnītais vietējās līgas tituls pēc kārtas un trešais, kopš Žosualdo Ferreira stājās Portugāles kluba galvenā trenera amatā.

Izmantotie resursi:
uefa.com


, 2009-05-11 17:28, pirms 15 gadiem
laba komanda, tik vajadzeja panemt MU, laba iespeja bija....
, 2009-05-11 21:12, pirms 15 gadiem
Vajadzeja tur but Lisabonai !
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
1

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Jirgens Klops un Pepeins Leinderss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Ilggadējais Klopa palīgs Leinderss kļūs par Austrijas granda "Salzburg" galveno treneri

Austrijas futbola klubs "Salzburg" pavēstījis par vienošanās panākšanu uz trim sezonām ar komandas jauno galveno treneri Pepeinu Leindersu, kurš amatā stāsies pēc šīs sezonas beigām.
Glāzgovas "Rangers" centieni atspēlēties: "Celtic" soda laukumā divi vārtsargi. Foto:

"Celtic" triumfē derbijā un ceturtdaļsoli no Skotijas titula, "Rangers" pussargam rūgts puslaiks

Skotijas Premjerlīgā ļoti tuvu 12. čempiones titulam kopš 2012. gada ir Glāzgovas "Celtic", kura sestdien pilsētas lielklubu derbijā jeb The Old Firm ar 2:1 pārspēja tiešo sāncensi "Rangers", divas kārtas pirms sacensību beigām iegūstot sešu punktu pārsvaru.