Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Porto" turpina pastiprināties

Agris Suveizda

"Porto" turpina pastiprināties
Emidiu Rafaels (melnā kreklā) pret Lisabonas "Benfica"
Foto: AP/Scanpix

Viens no slavenākajiem Portugāles futbola klubiem "Porto" turpina pastiprināties. Bez pazīstamā Žoau Moutinju "Porto" pievienojās vēl divi spēlētāji, bet nule komandu pastiprināja arī kreisās malas aizsargs Emidiu Rafaels.

Jau ziņojām, ka "Porto" iegādājās Lisabonas "Sporting" kapteini un vienu no līderiem Žoau Moutinju (23 gadi), bet tāpat "Porto" transfēru tirgū iegādājusies vēl trīs spēlētājus. Kā pēdējais papildinājums ir 24 gadus vecais kreisās malas aizsargs Emidiu Rafaels, par kuru "Academica" saņēma 400 tūkstošus eiro.

Pirms tam uz vīna pilsētu pārcēlās arī brazīliešu balsta pussargs Sousa (21), par kuru "Porto" bija spiesta šķirties no 3,5 miljoniem eiro. Sousa pirms tam pārstāvēja Brazīlijas "Vasco da Gama" rindas. Tāpat "Porto" iegādājās talantīgo kolumbiešu uzbrūkošo pussargu Džeimsu Rodrigesu, kuram parīt apritēs tikai 19 gadi. Rodrigess 17 gadu vecumā pārcēlās uz Argentīnu, kur pievienojās "Banfield" komandai. Par kolumbieti "Porto" samaksāja 5,1 miljonu eiro.

Jāpiebilst, ka pirms pavisam neilga laika "Porto" nojuka cits darījums. "Porto" vēlējās nopirkt 20 gadus veco brazīliešu uzbrucēju Valteru. "Porto" jau vienojās ar futbolista klubu "Internacional" par 3,5 miljonu eiro pārejas maksu, taču drīz Brazīlijas klubs saņēma arī Doņeckas "Shakhtar" piedāvājumu – pieci miljoni eiro.

Izmantotie resursi:
portugoal.net
francefootball.fr

  +5 [+] [-]

, 2010-07-10 16:51, pirms 14 gadiem
Neatceros kur lasīju kā Porto pēc šos pārdod par daudz lielāku naudu nekā nopērk,nākamais gardais kumoss pēc protams Bruno Alveša kas laikam nepaliks ir Falkao...

  +5 [+] [-]

, 2010-07-10 16:54, pirms 14 gadiem
Piemirsu par Meirelešu

     [+] [-]

, 2010-07-10 22:58, pirms 14 gadiem
Šahtar naži. Nocēla nākamo kolumbiešu Maradonnu.