Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Liedsons pagarina līgumu ar "Sporting"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Liedsons pagarina līgumu ar "Sporting"
Liedsons
Foto: AFP

Portugāles futbola kluba "Sporting" uzbrucējs Liedsons pagarinājis līgumu ar klubu vēl uz vairākām sezonām, tādējādi vienībā viņš paliks līdz pat 2012. gadam.

Liedsons uz Lisabonas klubu pārcēlās jau 2003. gadā, kopš tā laika kļūstot par vienu no komandas līderiem. Nevienā no aizvadītajām sezonām viņš nav guvis mazāk par desmit vārtiem Portugāles čempionātā. Ja klāt pieskaita arī Eirokausus un kausa izcīņas, viņš katrā sezonā gūst vismaz 17 vārtus.

Viņa izcilo sniegumu novērtējuši daudzi ārvalstu klubi, tajā skaitā arī spāņu "Sevilla", taču pieredzējušais uzbrucējs negrasās pamest "Sporting", vēl vairāk, viņš vienojies ar klubu par līguma pagarināšanu. Jaunais līgums paredz šī spēlētāja palikšanu komandā līdz pat 2012. gadam.

Līgumā iekļauts arī punkts, ka šī spēlētāja pārejas summa ir 20 miljoni eiro. Pats spēlētājs sezonas laikā pelnīs 1,9 miljonus eiro. Savas karjeras laikā brazīlietis spēlējis arī slavenajos klubos "Corinthians", "Flamengo", kā arī "Coritiba".

Izmantotie resursi:
abola.pt

     [+] [-]

, 2009-07-10 12:44, pirms 15 gadiem
lielisks uzbrucējs. nenovērtēts, bet ļoti stabils un rezultatīvs. prieks, ka paliek vietā, kur viņam iet vislabāk, veiksmi.