Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Gazajevs vēlas aiziet

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Gazajevs vēlas aiziet
Valērijs Gazajevs
Foto: ITAR-TASS

Pazīstamā Krievijas futbola kluba "CSKA" galvenais treneris Valērijas Gazajevs paziņojis, ka pēc šīs sezonas noslēguma ir gatavs pamest armijniekus.

Treneris, kurš palīdzējis "CSKA" izcīnīt visus iespējamos titulus (UEFA kausu, Krievijas čempionātu, Krievijas kausu un Superkausu), šonedēļ paziņoja, ka jūtas noguris un tāpēc vēlas pamest savu posteni: "Ar šo sastāvu esam uzvarējuši visu iespējamo, un nu ir pienācis laiks pārmaiņām. Kluba vadībai par to paziņoju pirmdien, kad arī nosaucu savus iemeslus, kāpēc vēlos doties prom. Kluba prezidents Jevgeņijs Giners palūdza nostrādāt līdz sezonas beigām, bet es nevarēju atteikt cilvēkam, ar kuru mani visus šos gadus bija tik labas attiecības."

Treneris uzsvēra, ka viņa lēmums ir galīgs un paliks nemainīgs, neskatoties ne uz ko. "Lai arī kā komanda nospēlēs, pēc sezonas noslēguma es to pametīšu. Pat tad, ja mēs kļūsim par čempioniem," Gazajevs apstiprināja savu nodomu nopietnību.

Gazajeva vārdus nopietni uztvēris arī Giners, kurš jau ķēries pie jauna galvenā trenera meklēšanas. "Uzreiz gribu paskaidrot, ka trenera maiņa nenotiks tāpēc, ka mēs svētdien zaudējām "Dinamo", jo Gazajevs jau sen gribēja aiziet. Tā notiek ar cilvēkiem, kas ilgu laiku dara vienu un to pašu darbu. Šo sešarpus gadu laikā mēs sasniedzām lieliskus rezultātus, taču visu dzīvi strādāt vienā vietā nav iespējams. Tomēr tas nenozīmē, ka mūsu ceļi šķiras. Gazajevs atpūtīsies un, kas zina, varbūt vēl atgriezīsies kluba struktūrā," kluba prezidents skaidroja situāciju, piebilstot, ka viņu šobrīd īpaši neuztrauc situācija turnīra tabulā, jo vēl priekšā 20 spēles.

Giners atklāja, ka par jauna trenera meklēšanu informēta arī komanda, bet pagaidām cilvēks, kurš nākamajā sezonā vadīs "CSKA" nav zināms. "Katrā ziņā, es nenosaukšu šo cilvēku, kamēr čempionātā nebūs noskanējusi pēdējā svilpe. Visas runas, kas līdz tam būs dzirdamas par šo tēmu, jāuztver vienīgi kā baumas," sacīja Giners.

"CSKA" futbolisti Krievijas premjerlīgas čempionātā šajā sezonā aizvadījuši desmit spēles, kurās uzvarējuši vien četrās, bet pa trīs reizēm spēlējuši neizšķirti un zaudējuši. 16 komandu konkurencē armijnieki šobrīd ir devītajā vietā.

Izmantotie reasursi:
sport.ru

  +1 [+] [-]

, 2008-07-10 09:52, pirms 16 gadiem
Šo sešarpus gadu laikā mēs sasniedzām lieliskus rezultātus, taču visu dzīvi strādāt vienā vietā nav iespējams.
Fergusons, gan strādā ilgi ar MU.

  +4 [+] [-]

, 2008-07-10 10:00, pirms 16 gadiem
Artudito rakstīja: Šo sešarpus gadu laikā mēs sasniedzām lieliskus rezultātus, taču visu dzīvi strādāt vienā vietā nav iespējams.
Fergusons, gan strādā ilgi ar MU.

cita mentalitaate Gazajevs tak katraa speele taa njemas, ka paargurst ne mazaak par speletajiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-10 10:15, pirms 16 gadiem
Rommels rakstīja: Treneris, kurš palīdzējis "CSKA" izcīnīt visus iespējamos titulus (UEFA kausu, Krievijas čempionātu, Krievijas kausu un Superkausu)
Chempionu liigu gan nevineeja

Čempjonu ligā, munuprāt, nepiedalījās.

     [+] [-]

, 2008-07-10 10:16, pirms 16 gadiem
Pēteris Neimanis, VB rakstīja: cita mentalitaate Gazajevs tak katraa speele taa njemas, ka paargurst ne mazaak par speletajiem

Fergusonam, spēlētāji neliek tā ņemties...! Tikai reizēm.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-10 10:16, pirms 16 gadiem
Gazajevs protams paveica milzigu darbu ar CSKA, bet armijniekiem vajagot "jaunas asinis"...

     [+] [-]

, 2008-07-10 10:18, pirms 16 gadiem
Artudito rakstīja: Čempjonu ligā, munuprāt, nepiedalījās.

skatos tu esi ljoti informeets futbola sfera!!!
ja komente, tad pacenties ari "sekot" futbola....

  -2 [+] [-]

, 2008-07-10 10:22, pirms 16 gadiem
Treneris, kurš palīdzējis "CSKA" izcīnīt visus iespējamos titulus (UEFA kausu, Krievijas čempionātu, Krievijas kausu un Superkausu)

Nu nevajag jau pārspīlēt, Čempionu līgu nav uzvarējis uz diez vai kāds krievu klubs to kādreiz izdarīs un pasaules klubu čempionata titulu arī nav izcīnījis..

Ticu ka ir noguris (salīdzinot ar rietumeiropas kolēģiem)- jācīnās ne tikai ar spēlētājiem bet arī ar visu pārējo, kas ir un nav ap komandu.. daudz spēkus atņem lietas, kas viņam nebūtu jādara..

     [+] [-]

, 2008-07-10 10:36, pirms 16 gadiem
latgaliits rakstīja: skatos tu esi ljoti informeets futbola sfera!!!
ja komente, tad pacenties ari "sekot" futbola....

Es saku, manuprāt, spriežot pēc raksta, jo krievijas līgām nesekoju un čempionu līgai grupu turnīrā arī ne īpaši, lai gan man liekas, ka viņi bija kopā ar Inter vienā grupā, vai ne tā..?

  -1 [+] [-]

, 2008-07-10 10:43, pirms 16 gadiem
ūsas vajag nodziit..

     [+] [-]

, 2008-07-10 10:58, pirms 16 gadiem
Artudito rakstīja: Es saku, manuprāt, spriežot pēc raksta, jo krievijas līgām nesekoju un čempionu līgai grupu turnīrā arī ne īpaši, lai gan man liekas, ka viņi bija kopā ar Inter vienā grupā, vai ne tā..?

un vel Fenerbache un PSV!!!

     [+] [-]

, 2008-07-10 12:19, pirms 16 gadiem
Bauma Nr.1-HTB (ntv) teica,ka Mikaels Laudrups treners bushot

     [+] [-]

, 2008-07-10 18:04, pirms 16 gadiem
ir laiks pienācis. tas gan.