Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Mateuss kļūs par Ungārijas kluba "FC Fehervar" galveno treneri

Mateuss kļūs par Ungārijas kluba "FC Fehervar" galveno treneri
Lotārs Matuess
Foto: AFP

Bijušais Vācijas izlases kapteinis Lotārs Mateuss kļūs par Ungārijas futbola kluba "FC Fehervar" galveno treneri, ceturtdien paziņoja komandas vadība.

"Pa telefonu esam vienojušies par divu gadu līgumu ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu gadu," teica komandas pārstāvis Andrass Deness. "19. jūnijā Lotārs Mateuss ieradīsies Sekešfehervarā un tad parakstīsim līgumu."

"Viņš ir vadījis Ungārijas nacionālo valstsvienību un zina, ka mūsu klubs ir ar labu reputāciju. Šobrīd treneris atrodas atvaļinājumā Āzijā."

Pagājušajā sezonas beigās Mateuss pameta Izraēlas klubu "Maccabi Netanya", ar kuru līgums bija spēkā vēl uz šo sezonu. Iepriekš no 2006. gada maija līdz 2007. gada jūnijam viņš bija Austrijas kluba "Red Bull Salzburg" galvenā trenera Džovanni Trapatoni asistents. Kā galvenais treneris Mateuss strādājis vēl vienā Austrijas komandā "Rapid Vienna", Brazīlijas "Atletico Paranaense" un Serbijas "FK Partizan" klubos. No 2004. gada 1. janvāra līdz 2005. gada 31. decembrim Mateuss bija Ungārijas valstsvienības galvenais treneris.

Aizvadītajā sezonā Ungārijas augstākajā līgā "FC Fehervar" ieņēma sesto vietu. Klubs bāzējas Sekešfehervarā, kas atrodas 60 kilometrus no Budapeštas.

Izmantotie resursi:
sport1.de

  -2 [+] [-]

, 2009-06-10 21:33, pirms 15 gadiem
Atceros kā viņš raudāja kad MU pārspēja Bayern spēles beigās jo tās bija viņa karjeras beigas,bet nu cerams kļūs par tikpat izcilu treneri.Interesanti vai viņš kā bijušais aizsargs piekopj aisardzības vai uzbrūkošo futbolu?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-06-10 22:00, pirms 15 gadiem
skaļi....

lai veicas.. respekts pret šo cilvēku.

     [+] [-]

, 2009-06-10 23:18, pirms 15 gadiem
Apbrīnojams ir kontrasts starp Matēusa kunga reputāciju Latvijā un Vācijā. Protams, izcils futbolists, bet tieši savas aktīvās karjeras laikā viņš nodedzināja pilnīgi visus tiltus tālākai darbībai jebkuras pirmo 3-4 līgu komandas trenera postenī. Vāciešiem ir daudz treneru, kas ir aizbēguši trimdā, bet nevienu no dzimtenes prom nedzen ar tik netīriem mietiem kā Lodāru. Respekts pret futbolistu? Jā. Pret cilvēku? Piedodiet, bet nesaprotu. (Just for reference, neesmu ielicis nevienu no mīnusiem un netaisos likt.)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja