Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Maskavas "CSKA" trenēs Ziko

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Maskavas "CSKA" trenēs Ziko
Ziko
Foto: AP

Par Krievijas Premjerlīgas futbola kluba Maskavas "CSKA" galveno treneri kļūs leģendārais brazīlietis Ziko, kurš tiek uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem futbolistiem pasaulē.

55 gadus vecais Ziko galvenā trenera amatā ieņems Valērija Gazajeva vietu, kurš pameta "CSKA" pēc iepriekšējās sezonas. Atgādinām, ka Maskavas klubs iepriekšējā Krievijas Premjerlīgas sezonā ierindojās otrajā vietā, par četriem punktiem atpaliekot no Kazaņas "Rubin" un izcīnot tiesības nākamsezon piedalīties UEFA Čempionu līgā.

"Esmu ieradies Krievijā, un līgums tiks parakstīts jau tuvākās dienas laikā, jo vēl nepieciešams nokārtot sīkas formalitātes. Mani varēsiet uzrunāt par "CSKA" treneri tikai pēc līguma parakstīšanas," teica Ziko.

Ziko, kurš pēc cita slavena futbolista Pelē domām ir visu laiku labākais futbolists pasaulē, savulaik aizvadīja veiksmīgu futbolista karjeru, lielāko karjeras daļu spēlējot Brazīlijas klubā "Flamengo" un pāris sezonas aizvadot arī Eiropā, proti, Itālijas klubā "Udinese". Karjeras pēdējās sezonas Ziko aizvadīja Japānā. Uzbrūkošais pussargs Brazīlijas izlasē aizvadījis 88 spēles, gūstot 66 vārtus.

Pēc karjeras beigām Ziko pievērsās trenera darbam un izmēģināja spēkus pludmales futbolā. Brazīlietis iepriekš ar panākumiem vadījis Japānas izlasi (2002.- 2006.g.), Turcijas futbola klubu "Fenerbahce" (2006.- 2008.g.) un pēdējo pussezonu - Uzbekistānas klubu "Bunyodkor".

Izmantotie resursi:
espn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-01-10 01:19, pirms 15 gadiem
Cerams, ka CSKA neskaidiis pa laukumu desmit mazi neegereeni. Liidz sim CSKA bija labs ar to, ka vienmeer saglabaaja logisku kokteili starp saviem speeleetaajiem un legionaariem. Drusku ir shaubas vai Ziko spees piemeeroties krievu tempermentam un vai necentiisies tamdeelj uz laukuma tureet aarzemniekus.

  +8 [+] [-]

, 2009-01-10 01:32, pirms 15 gadiem
Lai veicas! Domāju, ka būs labs treneris.
Slēpts komentārs: Gachuks

  +6 [+] [-]

, 2009-01-10 09:46, pirms 15 gadiem
Gachuks, 08:32, pirms stundas, citēt
skatos krievijā krīze,a šie paraksta Ziko! Interesanti,kartupeļos norēķināsies vai ar šņabi

Krievijaa kriize?!! Tu galiigi abdolbijies!!!
Krievija ir tik milziiga un taa kriize tur var teikt nejuutama!!!

  +6 [+] [-]

, 2009-01-10 09:51, pirms 15 gadiem
Gachuks rakstīja: skatos krievijā krīze,a šie paraksta Ziko! Interesanti,kartupeļos norēķināsies vai ar šņabi
Nu katrā ziņā vairāk naudas (un arī smadzeņu) kā tev,viņiem 100% ir
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-01-10 10:19, pirms 15 gadiem
Gachuks rakstīja: skatos krievijā krīze,a šie paraksta Ziko! Interesanti,kartupeļos norēķināsies vai ar šņabi
apdolbījies bērns. krīze Krievijā... nez kad...

Ziko... dievinu viņu. protams, skatoties uz viņa trenera panākumiem ar Japānu un Fenerbahči jādomā, ka CSKA spēlēs ļoti labi. bet kas to lai zin tagad. lai nu kā, man liekas, ka būtu forsāk viņu redzet vadām, kādu lielāku Eiropas grandu. veiksmi Ziko.

  +3 [+] [-]

, 2009-01-10 11:33, pirms 15 gadiem
treneris tiešām labs,vienīgais nav skaidrs ar ko nāksies strādāt,jo par lielāko daļu CSKA sastāva intresējas eiropas klubi!