Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Lučesku: "Racs un Levandovskis netiek pārdoti"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Lučesku: "Racs un Levandovskis netiek pārdoti"
Razvans Racs
Foto: AFP

Doņeckas "Shakhtar" futbola kluba galvenais treneris Mirča Lučesku noliedzis baumas, ka komandu varētu pamest Razvans Racs un Mariušs Levandovskis.

Komandas galvenais treneris noliedza, ka par Racu interesējas Skotijas Premjerlīgas klubs Glāzgovas "Celtic". Lučesku atzina, ka par futbolistu ir bijusi interese, taču viņš noliedza, ka šī komanda ir bijusi "Celtic".

"Mēs noraidījām piecu miljonu piedāvājumu par Racu. Razvans netiek pārdots. Tāpat kā Levandovskis. Mēs negrasāmies šķirties no šiem futbolistiem. Par to, ka par Ratu interesējas "Celtic" es dzirdu pirmo reizi. Nekādu oficiālu piedāvājumu no "Celtic" puses nav bijis," situāciju paskaidroja Lučesku.

Līdz tam bija izskanējušas baumas par to, ka Mariušs Levandovskis varētu pāriet uz Francijas 1. līgas klubu "Nantes", taču arī šīs baumas treneris noliedza. Abi futbolisti Doņeckas klubā spēlē jau ilgu laiku – Levandovskis kopš 2001., bet Rats kopš 2003. gada.

Izmantotie resursi:
sport.ro

     [+] [-]

, 2008-07-10 10:53, pirms 16 gadiem
Ratam bildee parsists deguns??