Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Argentīnā nepabeidz kausa finālu – "Boca Juniors" pēc sarkanajām kartītēm paliek sešatā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Argentīnā nepabeidz kausa finālu – "Boca Juniors" pēc sarkanajām kartītēm paliek sešatā
"Boca Juniors". Foto: AFP/Scanpix

Ar skandālu noslēgusies "Champions Trophy" finālspēle starp "Boca Juniors" un "Racing Club". Cīņu nebija iespējams pabeigt, jo Buenosairesas klubs palika sešu spēlētāju sastāvā un saņēma zaudējumu.

Galvenais tiesnesis Fakunda Tejo, kurš novembra turpinājumā dosies uz Pasaules kausu Katarā, kopumā izdalīja desmit sarkanās kartītes. Sadursmes sākās pamatlaika izskaņā, kad par kašķēšanos par iespējamu pendeli noraidīti tika Sebastians Vija un Johans Karbonero. Tobrīd rezultāts bija 1:1.

Uzvarētāja noskaidrošanai vajadzēja pagarinājumu, un 118. minūtē "Racing" vadību deva Karlosa Alkarasa precīzais sitiens. Atzīmējot vārtus, viņš devās pie sāncenšu komandas līdzjutējiem, kam sekoja "Boca Juniors" spēlētāju uzbrukums Alkarasam. Noraidīts tika gan vārtu guvējs, gan vairāki komandas biedri un pretinieki, ieskaitot rezervistus un nomainītos.

Mačs turpinājās un pamatīgi ievilkās, bet beigu svilpi nemaz nesagaidīja. Galvenais tiesnesis Tejo pēc VAR iejaukšanās noraidīja vēl vienu "Boca Juniors" futbolistu. Komanda palika ar tikai sešiem laukuma spēlētājiem. Futbola noteikumi paredz, ka spēle var ritēt tikai tad, ja abās komandās ir vismaz septiņi futbolisti.

Iepriekš "Boca Juniors" tika kronēta par Argentīnas čempioni, bet "Racing" atpalika divus punktus un ierindojās otrajā vietā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2022-11-08 22:19, pirms gada
Luka Magic rakstīja: Tiesnesis klauns, cerams viņu kāds pēc spēles nozilināja!
Klauns esi tu! Turklāt šis tiesnesis tiesās arī Pasaules kausa spēles Katarā.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-09 08:46, pirms gada
...."Uzvarētāja noskaidrošanai vajadzēja pagarinājumu, un 118. minūtē "Racing" vadību deva Karlosa Alkarasa precīzais sitiens.".... Re kā! Izrādās šamējais arī futeni dauza!!!

     [+] [-]

, 2022-11-10 09:35, pirms gada
"Kalupe" nesen pret "Karostu" arī palika sešatā. Tiesa, tas notika jau ap 15.minūti, ne 120.+8.