Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

''Lokomotiv'' vēlas Izmailova atgriešanos

''Lokomotiv'' vēlas Izmailova atgriešanos
Marats Izmailovs
Foto: AFP

Krievijas Premjerlīgas kluba ''Lokomotiv Moscow'' vadība paziņojusi, ka savas komandas rindās atkal vēlas redzēt bijušo pussargu Maratu Izmailovu, kurš iepriekšējās divas sezonas pavadījis Portugāles klubā ''Sporting CP''.

26 gadus vecais pussargs profesionālo karjeru uzsāka 2001. gadā Maskavas kluba ''Lokomotiv'' rindās, kur spēlēja turpmākās sešas sezonas. Ar katru sezonu talantīgā futbolista sniegums uzlabojās arvien vairāk un 2007. gadā viņš tika izīrēts Portugāles klubam ''Sporting'', kur debijas sezonā aizvadīja 23 spēles, pārspējot pretinieku komandu vārtsargus četras reizes. Tāpat Izmailovs palīdzēja komandai triumfēt Portugāles kausa izcīņā un izcīnīt Portugāles Superkausu.
Pēc patiešām labi pavadītas sezonas Portugālē, ''Sporting'' kluba vadība nolēma Izmailovu Maskavas klubam izpirkt un pagājušās sezonas laikā krievu futbolists aizvadīja 23 spēles un guva trīs vārtus.

Kļuvis zināms, ka Izmailova bijušais klubs ''Lokomotiv'' vēlas spēlētāju atpakaļ. Cik zināms, komandā atgriezies arī bijušais treneris Jurijs Sjomins (bija komandas galvenais treneris no 1986. līdz 2005. gadam - R.Z.), kurš arī ir liels Izmailova spēles stila piekritējs. Tiek lēsts, ka Maskavas klubs jau tuvākajā laikā izteiks piedāvājumu ''Sporting'' vadībai.

''Man zvanīja ''Lokomotiv'' kluba prezidents Nikolajs Naumovs,'' sacīja Izmailova aģents Paulo Barbosa. ''Varētu teikt, ka šī saruna bija kā sākuma stadija iespējamajam transfēram. ''Lokomotiv'' izrādījuši nopietnu interesi par Maratu, taču tagad ir tāls ceļš ejams. Turpmākās pārrunas jāveic nopietnāk. Sarunas laikā mēs nerunājām par konkrētām pārejas summām un darījuma nosacījumiem. Par to mēs noteikti runāsim tad, kad maskavieši būs veikuši kluba sanāksmi par iespējamo Izmailova pāreju,'' piebilda krievu futbolista aģents.

Krievijas izlases rindās Izmailovs spēlējis laika posmā no2002. līdz 2006. gadam, aizvadot 31 spēli un gūstot divus vārtus.

Izmantotie resursi:
record.pt


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-08 20:51, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: Nevietaa , bet Tranzits-Metalurg 1-0 (!)
Nevietā gan. Vai nu Hiddinkam šamais nepatīk, vai nu shēmās neiderās, bet lai cik dīvaini tas nebūtu Euro2008 viņš dalību neņēma. Un šķiet, ka izlase neko daudz arī nezaudēja.
Laigan ir Pasaules un Eiropas čempju pieredze čalim.
, 2009-07-08 21:04, pirms 15 gadiem
labdien rakstīja: Nevietā gan. Vai nu Hiddinkam šamais nepatīk, vai nu shēmās neiderās, bet lai cik dīvaini tas nebūtu Euro2008 viņš dalību neņēma. Un šķiet, ka izlase neko daudz arī nezaudēja.
Laigan ir Pasaules un Eiropas čempju pieredze čalim.
Izmailovs atteicās pats spēlēt izlasē. iemeslus nezinu, bet zinu, ka Hiddinks vēlējās viņu redzēt sastāvā.
nu tiešām viens no labākajiem Krievijas spēlētājiem, un es ceru, ka viņš pavadīs Eiropā cik vien iespējams ilgāku laiku.
, 2009-07-08 21:09, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: Izmailovs atteicās pats spēlēt izlasē. iemeslus nezinu, bet zinu, ka Hiddinks vēlējās viņu redzēt sastāvā.
nu tiešām viens no labākajiem Krievijas spēlētājiem, un es ceru, ka viņš pavadīs Eiropā cik vien iespējams ilgāku laiku.
Tas bija Denisovs no Zenīta. Šamo nemaz uz pārbaudes spēlēm tā īsti nesauca.
Vitālijs Jagodinskis. Foto: RFS
4

Kalna komandai Kambodžā pievienojas pirmais Latvijas futbolists - Jagodinskis

Latvijas trenera Jurģa Kalna vadītajai Kambodžas komandai "Visakha" pievienojies pirmais papildinājums no Latvijas spēlētāju pulka. Ambiciozās vienības aizsardzības bastionus cementēs 32 gadus vecais Vitālijs Jagodinskis, kurš šī gada pirmo pusi pavadīja Bulgārijas čempionātā.
Roberts Uldriķis. Foto: LFF
16

Uldriķis pārceļas uz Atēnām un spēlēs Grieķijas čempionāta jaunpienācējā

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Roberts Uldriķis savu karjeru pēc trīs Nīderlandē pavadītiem gadiem turpinās Griķijas augstākajā līgā, kļūstot par turnīra jaunpienācējas Atēnu "Kallithea" papildinājumu uzbrucēju līnijā.
Načo. Foto: AP/Scanpix

"Real Madrid" kapteinis Načo karjeru turpinās Saūda Arābijas augstākās līgas jaunpienācējā

Spānijas izlases un Čempionu līgas uzvarētājas "Real Madrid" futbolists Načo pieņēmis lēmumu pēc pievienoties Saūda Arābijas otrās spēcīgākās līgas čempionvienībai "Al Qadsiah", noskaidrojis portāls The Athletic.