Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Heselinks nevēlas atgriezties Nīderlandē

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Heselinks nevēlas atgriezties Nīderlandē
Jans Venegors of Heselinks
Foto: AFP

Nīderlandes izlases un bijušais Glāzgovas "Celtic" uzbrucējs Jans Venegors of Heselinks kādā no intervijām atklājis, ka, neskatoties uz to, ka viņu savās rindās vēlētos redzēt "PSV", atgriezties Nīderlandē viņš nevēlas.

Atgādināsim, ka Glāzgovas "Celtic" vadība kādu laiku atpakaļ paziņoja, ka nepagarinās līgumus ar diviem kluba pamatsastāva spēlētājiem - Janu Venegoru of Heselinku, kā arī Polu Hārtliju. Abiem spēlētājiem izteikti piedāvājumi no vairākiem klubiem, taču neviens no viņiem līgumu vēl nav noslēdzis.

Jau ilgāku laiku klīda runas, ka Heselinks varētu atgriezties dzimtenē, jo par viņu ļoti nopietnu interesi izrādīja viņa bijušais klubs "PSV". Savulaik šī kluba rindās Jans aizvadīja 157 spēles, izceļoties ar 76 precīziem sitieniem. Pats futbolists gan pastāstījis, ka nevēlas atgriezties Nīderlandē:

"Es vēlos turpināt savu karjeru ārpus Nīderlandes." 30 gadus vecais uzbrucējs varētu savu karjeru turpināt arī Grieķijā, jo interesi par viņu izrāda "Larissa". Tāpat ieinteresēti viņas pakalpojumos ir vairāki Čempionāta klubi. "Celtic" rindās Heselinks aizvadīja 80 spēles, gūstot 38 vārtus.

Izmantotie resursi:
skysports.com

     [+] [-]

, 2009-07-08 12:56, pirms 15 gadiem
nu moska PSV vinjam pa maz maksaaja?un ies tur kur vairaak piki dod?

  -3 [+] [-]

, 2009-07-08 13:00, pirms 15 gadiem
viņam jāpaliek britu futbolā.. viņš tam ir piemērots..
----------------------------
viss par Spānijas līgu...

la-liga.ucoz.lv

     [+] [-]

, 2009-07-08 13:45, pirms 15 gadiem
Interesanti, pārējie veterāni gan labprāt atgriežas. Bet vienmēr jau ir kāds izņēmums. Lai nu viņam veicas, lai kur viņš arī izvēlētos spēlēt.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-08 14:20, pirms 15 gadiem
premjerliigaa vinjam vieta...labs uzbruceejs tieshaam!

     [+] [-]

, 2009-07-08 16:06, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Interesanti, pārējie veterāni gan labprāt atgriežas. Bet vienmēr jau ir kāds izņēmums. Lai nu viņam veicas, lai kur viņš arī izvēlētos spēlēt.
nu viņam ir tikai 30 un viņš ir diezgan labā formā. satriecoša vārtu izjūta.

lai gan es cerēju, ka tomēr viņš pāries uz PSV, būšu laimīgs par viņu, lai arī kur viņš ietu.
gribētos viņu redzēt Panathinaikos. nezinu, interesanta un laba komanda briezt, un Heselinks viņiem noteikti noderētu.