Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Dubra atgriežas pamatsastāvā, Tarasovam, Svārupam un Saveļjevam brīdinājumi

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Dubra atgriežas pamatsastāvā, Tarasovam, Svārupam un Saveļjevam brīdinājumi
Kaspars Dubra. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC

Ukrainas Premjerlīgā otro spēli pēc kārtas bez uzvaras palikusi Latvijas futbola izlases aizsarga Kaspara Dubras "Oleksandriya", kas šodien izbraukumā cīnījās 0:0 pret "Dnipro-1". 30 gadus vecais futbolists pēc divu spēļu izlaišanas atgriezās laukumā.

Dubra šodien laukumā bija no "zvana līdz zvanam". Jāmin, ka abas komandas savā starpā tikās arī pirms piecām dienām Ukrainas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā, toreiz ar 2:1 papildlaikā pārākai izrādoties "Oleksandriya" vienībai. Ukrainas čempionāta kopvērtējumā "Oleksandriya" ar 17 spēlēs iegūtiem 23 punktiem pakāpās uz sesto vietu.

Kipras čempionāta savu trešo pilno spēli pēc kārtas aizvadīja Igors Tarasovs, kurš 26. minūtē nopelnīja dzelteno kartīti. Viņa pārstāvētā Ahnas "Ethnikos" mājās ar 2:1 apspēlēja Nikosijas "Doxa Katokopia". "Ethnikos" "zaudētāju grupas" tabulā ar 25 punktiem 28 mačos ir priekšpēdējā.

Serbijas Superlīgā piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi "Bačka", mājās cīnoties neizšķirti 1:1 pret Lučanu "Mladost". 27 gadus vecais "Bačka" uzbrucējs Kaspars Svārups devās komandas sākumsastāvā, 13. minūtē izpelnoties brīdinājumu un 72. minūtē tiekot nomainīts. Savukārt "Bačka" pussargs Jevgeņijs Kazačoks laukumā tika sūtīts uz maiņu 78. minūtē. "Bačka" aizvadītajās 26 kārtās nopelnījusi 15 punktus, ieņemot pēdējo pozīciju 20 klubu konkurencē.

Itālijas C sērijas B grupas mačā pussargs Aleksejs Saveļjevs 66. minūtē devās uz maiņu, pēc trīs minūtēm nopelnot brīdinājumu, bet viņa klubam "Mantova" mājās izraujot neizšķirtu 1:1 pret turnīra vicelīderi Bolcāno-Bozenes "Südtirol". "Mantova" 29 spēlēs ieguvusi 39 punktus, kas dod 11. vietu.

Visbeidzot Armēnijas Premjerlīgā pussargs Eduards Emsis palika uz Erevānas "Noah" rezervistu soliņa panākumā ar 3:1 pār "Lori". "Noah" ar 14 spēlēs iegūtiem 22 punktiem saglabā piekto vietu, no līdervienības Erevānas "Ararat" atpaliekot par trīs punktiem.