Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Pirmajā mačā Denilsons nespēlē, fani dedzina krēslus

Pirmajā mačā Denilsons nespēlē, fani dedzina krēslus
Nekārtības fanu sektorā
Foto: AFP

Brazīliešu futbolists Denilsons, kurš nesen savu karjeru nolēma turpināt Vjetnamas klubā ''Xi Mang Hai Phong'', savā pirmajā spēlē laukumā neizgāja, kas izraisīja milzu neapmierinātību un nekārtības fanu vidū.

Jau ziņojām, ka pirms pāris dienām Denilsons, kurš 2002. gadā Brazīlijas izlases rindās triumfēja Pasaules čempionātā, pārcēlās futbolu spēlēt uz Vjetnamu. Vakar brazīlietim bija iespēja debitēt jaunās komandas rindās, taču viņš visu spēli noraudzījās no tribīnēm, kas izraisīja milzu neapmierinātību un nekārtības fanu vidū.

Vairāk nekā stundu pirms mača sākuma ''Lach Tray'' stadions bija pārpildīts. Pavērot savulaik pasaules dārgāko futbolistu darbībā bija ieradušies vairāk nekā 30 tūkstošu līdzjutēju. Vairāki pilsētas ziemeļaustrumu rajona līdzjutēji, kuri ir slaveni ar savu izrādīto agresivitāti spēļu laikā, mača laikā skaļi klaigāja un izraisīja neapmierinātību ar to, ka Denilsons nespēlē. Visas spēles garumā satrakojušos vjetnamiešus uzraudzīja vietējā policija.

Viens no līdzjutējiem, 35 gadus vecais Pams Bins Congs atzina, ka vienalga uz spēli būtu nācis, pat neskatoties uz to, ka būs arī Denilsons, tomēr jutās ļoti neapmierināts, ka slavenais brazīlietis nespēlēja. Spēles laikā bez skaļiem apvainojošiem saukļiem ''Denilson, brauc mājās!'', tika lauzti un dedzināti arī stadiona krēsli, kā rezultātā stadions pārklājās ar dūmu slāni, un tika izsaukti pat ugunsdzēsēji.

Pēc spēles 31 gadus vecais futbolists atklāja, ka viņam vēl vajag aklimatizēties un nepieciešami vairāk treniņu. ''Esmu ieradies šeit pirms nedēļas un man vēl nepieciešami treniņi. Es noteikti spēlēšu šajā komandā, tikai aptuveni pēc 10 dienām,'' sacīja Denilsons.

Saistītais raksts:
Denilsons pievienojas Vjetnamas klubam

Izmantotie resursi:
straitstimes.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2009-06-07 17:53, pirms 15 gadiem
diezgan bīstami ir spēlēt Vjetnamā

  +1 [+] [-]

, 2009-06-07 18:18, pirms 15 gadiem
NJaa...aklimatizeeties jau vajag..citādi grūti tādā vietā spēlēt!!

  +4 [+] [-]

, 2009-06-07 18:26, pirms 15 gadiem
Denilsons vismaz Vjetnamā pacels līmeni...krēslu dedzināšanas Varu iedomāties bariņu vjetnamiešu, kuri saelpojušies degošu krēslu dūmus

  +2 [+] [-]

, 2009-06-07 22:31, pirms 15 gadiem
Viņam laikam ļoti labi maksā, jo nejau uz Vjetnamu...