Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Olympiakos" sastāvu papildinās divi dienvidamerikāņi

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Olympiakos" sastāvu papildinās divi dienvidamerikāņi
Sebastjans Leto
Foto: AP

Grieķijas futbola klubi turpina pastiprināt savu sastāvu ar vairākiem spēcīgiem futbolistiem. Šoreiz savu sastāvu papildinājis grieķu grands "Olympiakos", kura rindas pastiprinās Sebastjans Leto un Dudu Čearanse.

Par Sebastjana Leto pievienošanos grieķu klubam tika runāts jau iepriekš, taču pēdējā laikā izskanēja informācija, ka futbolists varētu doties arī uz kādu citu klubu. Atgādināsim, ka pavisam nesen "Liverpool" pussargam atkal netika dota darba atļauja spēlēšanai Anglijā. Futbolists Atēnās ieradās jau vakar, bet oficiāli līgumu parakstīs tuvāko 24 stundu laikā, kad izies medicīnisko pārbaudi.

""Olympiakos" ir liels izaicinājums man. Es zinu, ka būšu šeit divas sezonas. Es aizvadīju divas nedēļas pirmssezonas treniņos kopā ar "Liverpool", tādēļ domāju, ka būšu spējīgs izdarīt to, ko no manis gaida," paziņoja 22 gadus jaunais argentīnietis. Leto tiks izīrēts grieķu klubam uz divām sezonām.

Tāpat kluba rindas papildinās Brazīlijas izlases pussargs Dudu, kurš līdz šim spēlēja Maskavas "CSKA" sastāvā. Par futbolista pāreju Atēnu klubam nāksies samaksāt sešus miljonus eiro. Pats futbolists sezonā nopelnīs apmēram pusotru miljonu eiro. Futbolists Atēnās ieradīsies šodien, lai izietu medicīnisko pārbaudi. Līgums ar futbolistu tiks parakstīts uz trijām sezonām.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

     [+] [-]

, 2008-08-05 17:47, pirms 16 gadiem
Tas Leto nav tas pats,kuram neatļāva strādāt Anglijā,bet pool teica,ka viņu vienalga īrēs vai kā savādāk?

     [+] [-]

, 2008-08-05 18:45, pirms 16 gadiem
Ralfberg rakstīja: Tas Leto nav tas pats,kuram neatļāva strādāt Anglijā,bet pool teica,ka viņu vienalga īrēs vai kā savādāk?


Ir, ir tas pats. Bet nu, lai Olympiakos izdodas, jo tagad būs trīs nopitni konkurenti uz Grieķijas čempionu titulu... AEK, Panathinaikos un Olympiakos!

GO LADS!