Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Basinass un Kirjakoss vienojas ar "AEK"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Basinass un Kirjakoss vienojas ar "AEK"
Anheloss Basinass
Foto: AP

Grieķijas futbola izlases aizsargs Anheloss Basinass ir oficiāli pievienojies grieķu klubam "AEK". Tāpat Atēnu kluba rindas papildinās Sotiriss Kirjakoss.

Jau iepriekš ziņojām, ka grieķu futbolists pēc vairākām ārzemju klubos pavadītām sezonām nolēma atgriezties mājās. Tika paredzēts, ka futbolists pievienosies citam grieķu klubam "Olympiakos", taču abas iesaistītās puses nespēja vienoties par līguma nosacījumiem. Anheloss savu izvēli par labu "AEK" piedāvājumam skaidroja ar kluba labo attieksmi pret viņu:

"Viņi uzvarēja cīņā par mani pateicoties savai attieksmei. Komandas galvenajam trenerim un kluba prezidentam bija liela loma manā izvēlē. Viss ir labs, kas labi beidzas. Tagad es un mani komandas biedri darīs visu, lai sasniegtu visus izvirzītos mērķus." Basinass ar klubu ir noslēdzis līgumu uz trijām sezonām.

Atēnu kluba rindas ir pastiprinājis arī vēl viens Grieķijas izlases aizsargs Sotiriss Kirjakoss, tādējādi "AEK" savās rindās ir ieguvuši vienus no labākajiem grieķu aizsargiem. Kirjakoss ar "AEK" klubu noslēdzis līgumu uz piecām sezonām.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

     [+] [-]

, 2008-08-05 12:58, pirms 16 gadiem
AEK vel spēlē Rivaldo...

     [+] [-]

, 2008-08-05 18:37, pirms 16 gadiem
AEK lūkos sastādīd konkurenci Olympiakos...