Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''Rangers'' vadība gatava pārdot jebkuru spēlētāju

''Rangers'' vadība gatava pārdot jebkuru spēlētāju
''Rangers'' galvenais treneris Valters Smits
Foto: AFP

Skotijas futbola kluba ''Rangers'' galvenais treneris Valters Smits paziņojis, ka finansiālu problēmu dēļ, klubs ir gatavs pārdot jebkuru no komandas spēlētājiem.

Lai arī Glāzgovas klubs pagājušajā sezonā triumfēja Skotijas Premjerlīgā, tādējādi automātiski nodrošinot vietu UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā, kā arī izcīnīja Skotijas kausu, tomēr lielu finansiālu problēmu dēļ kluba vadība paziņojusi, ka jebkurš spēlētājs var tikt pārdots.

Kluba vadība cerēja, ka pēc triumfa vietējā čempionātā, kas nākošajā sezonā ļaus cīnīties Čempionu līgas turnīrā, un Skotijas kausa izcīņā, Glāzgovas klubs varēs atrisināt radušās problēmas, taču iegūtie līdzekļi ir nepietiekami, lai nosegtu visus kluba parādus. Arī ''Rangers'' līdzjutēji cerēja, ka iekļūšana Čempionu līgā palīdzēs saglabāt komandas kodolu arī nākošajā sezonā, kā arī, iespējams, komandu paipildinātu kāds skaļāks vārds, taču šīs cerības izgaisa.

''Šī problēma mūs nomoka jau kopš janvāra. Cerējām, ka janvāra transfēru perioda laikā klubs varētu pārdot kādu no komandas vadošajiem spēlētājiem, lai segtu parādu, taču tas nenotika. Mēs joprojām esam ļoti sarežģītā situācijā un gatavi pārdot jebkuru no komandas spēlētājiem. Protams, mums nebūs nekādu nopietnu jaunpienācēju, pat neskatoties uz to, ka nākošajā sezonā mums jāspēlē Čempionu līgā. Mums jābūt taupīgiem,'' sacīja ''Rangers'' treneris Smits.

Izmantotie resursi:
gazeta.ru
fifa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-07-05 20:51, pirms 15 gadiem
maajiens real madrid??>...

  +2 [+] [-]

, 2009-07-05 21:06, pirms 15 gadiem
Jaguars rakstīja: maajiens real madrid??>...
Nedomāju, ka "Real" pirks kādu "Rangers" spēlētāju, ja tā to biji domājis. Viņiem jau priekš "Real" līmenis ne tāds...

Tad jau drīzāk EPL klubi un mājiens "City". Tas gan nav izslēgts!

  -2 [+] [-]

, 2009-07-05 21:33, pirms 15 gadiem
nja tur ir vairaki lieliski speletaji, bet ceru vinji palisk Rangeros.
Up Blues.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-07-06 01:16, pirms 15 gadiem
nu nesaki vis ir jau viniem speeleetaaji uz kuriem klubs vareetu nopelniit