Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''Twente'' rezultatīvākais spēlētājs Nkufo spēlēs ASV kopā ar Ljungbergu

''Twente'' rezultatīvākais spēlētājs Nkufo spēlēs ASV kopā ar  Ljungbergu
Bleise Nkufo
Foto: AP/Scanpix

Šveices izlases pieredzējušais uzbrucējs Bleise Nkufo, kurš pārstāv Nīderlandes klubu ''FC Twente'', parakstījis līgumu ar ASV futbola līgas ''MLS'' klubu ''Seattle Sounders FC'', kuram kā brīvais aģents pievienosies sezonas beigās. Jāatzīmē, ka kluba rindās spēlē zviedru pussargs Fredriks Ljungbergs.

34 gadus vecais futbolists, kurš ir Nīderlandes kluba ''FC Twente'' visu laiku rezultatīvākais spēlētājs, parakstījis līgumu ar ASV futbola līgas ''MLS'' klubu ''Seattle Sounders FC''. Šo sezonu šveiciešu veterāns pabeigs ''Twente'' rindās, bet vasarā pārcelsies uz ASV. Sietlas klubam spēlētājs pievienosies kā brīvais aģents, jo pašreizējais līgums ar Stīva Maklārena trenēto komandu viņam ir spēkā līdz sezonas beigām. Pērn Nkufo 2010. gada PK kvalifikācijas cikla ietvaros spēlēja arī pret Latvijas izlasi.

Šveices izlases uzbrucējs, kurš dzimis Zairā, valstsvienības rindas pārstāv kopš 2002. gada, tās sastāvā aizvadot 29 spēles un gūstot septiņus vārtus. ''Twente'' Nkufo pārstāv kopš 2003. gada, septiņu sezonu laikā komandas rindās aizvadot nedaudz vairāk nekā 200 spēles, kuru laikā guvis 111 vārtus. Šosezon Nkufo visu turnīru ietvaros piedalījies 36 spēlēs un guvis 13 vārtus. Viņa pārstāvētā komanda čempionāta turnīra tabulā pašreiz ieņem augsto 2. vietu, tikai punktu atpaliekot no līderes Eindhovenas ''PSV''. Nkufo ir komandas otrais rezultatīvākais spēlētājs.

Jāatzīmē, ka ''Seattle Sounders'' klubu kopš 2008. gada beigām pārstāv 32 gadus vecais bijušais Zviedrijas izlases un Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas ''Arsenal'' pussargs Fredriks Ljungbergs. Gada sākumā klīda runas, ka Ljungbergs varētu atgriezties Eiropā (tika minēts, ka Itālijas A Sērijā), taču nekas vairāk par runām tas arī nebija.

Vēl jāatzīmē, ka ''Heerenveen'' komandai pievienojies pieredzējušais holandiešu vārtsargs Henks Timmers (38), ar kuru pērnā gada vasarā Roterdamas ''Feyenoord'' vairs nevēlējās pagarināt līgumu. Pēdējos deviņus mēnešus bijušais Nīderlandes izlases vārtsargs nav spēlējis, taču tas nav traucējis viņam, esot brīvā aģenta statusā, parakstīt līgumu ''Heerenveen'' līdz sezonas beigām.
Tikmēr ''Feyenoord'' panākusi vienošanos ar ''VVV Venlo'' par talantīgā holandiešu pussarga Adila Auasara (23) pārcelšanos uz Roterdamu. Spēlētājs jau ir veiksmīgi izgājis medicīnisko pārbaudi, taču ''Feyenoord'' vienībai pievienosies vasarā, kad būs beidzies līgums ar ''VVV Venlo''.

Izmantotie resursi:
Welkom op de officiële website van FC...
Voetbal International