Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Pauļus Jaķelis

''Šiauliai'' sagādā pārsteigumu Lietuvā

Latvijas futbolisti Intars Kirhners un Bogdans Ņesterenko šodien ar aktīvu spēli izcēlās Lietuvas nacionālajā čempionātā, palīdzot saviem klubiem izcīnīt uzvaras. Īpaši jāizceļ ''Šiauliai'' uzvara pār ''Žalgiris'' komandu - 2:1.

Liels pārsteigums šodien fiksēts Viļņā, kur ''Žalgiris'' negaidīti zaudēja Intara Kirhnera pārstāvētajai ''Šiauliai'' komandai - 1:2. Šis zaudējums Viļņas komandai nozīmē izstāšanos no cīņas par medaļām. Abus vārtus uzvarētāju labā guva Vaids Šilēns, bet zaudētāju sastāvā ar precīzu sitienu izcēlās Cvetans Čiurlinovs. Latviešu futbolists Intars Kirhners šodien aizvadīja visu spēli un izcēlās ar aktīvu darbību laukumā.

Citā spēlē Bogdana Ņesterenko pārstāvētais Klaipēdas ''Atlantas'' klubs ar 3:2 viesos pārspēja ''Šilute'' komandu. Ņesterenko aizvadīja visu spēli. Citās spēlēs jāizceļ ''Kaunas'' un Paņevežas ''Ekranas'' komandu divcīņa, kurā triumfēja jaunie čempioni FBK ''Kaunas'' - 3:1.

Lietuvas čempionāts futbolā.
35. kārta.

Ekranas 1 - 3 Kaunas
Vētra 3 - 0 Interas
Žalgiris 1 - 2 Šiauliai
Sūduva 7 - 1 Vilnius
Šilute 2 - 3 Atlantas

Turnīra tabula.
1. FBK Kaunas 35 80
2. Sūduva 34 65
3. Ekranas 35 63
4. Žalgiris 35 61
5. Vėtra 35 61
6. Vilnius 35 45
7. Atlantas 35 42
8. Šiauliai 35 42
9. Šilutė 35 22
10. Interas 34 8

Izmantotie resursi:
www.alyga.lt


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-05 00:57, pirms 17 gadiem
suudi pat stirpaki
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-05 14:52, pirms 17 gadiem
Tā kā izlasē ir problēmas ar kreisā aizsarga pozīciju, Intaru derētu kādreiz Starkovam uzaicināt!
Kairas "Al Ahly" komanda pēc triumfa Āfrikas Čempionu līgā. Foto: Al Ahly SC

"Al Ahly" apliecina Āfrikas karaļa statusu; arī Āzijas ČL uzvar Tuvo Austrumu klubs

Ceturto reizi pēdējās piecās sezonās un 12. reizi kopumā Āfrikas (CAF) Čempionu līgas tronī kāpusi Kairas "Al Ahly", fināla otrajā kaujā ar 1:0 uzveicot Tunisas "Esperance" un ar tādu pašu rezultātu esot pārāka summā.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Jirgens Klops un Pepeins Leinderss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Ilggadējais Klopa palīgs Leinderss kļūs par Austrijas granda "Salzburg" galveno treneri

Austrijas futbola klubs "Salzburg" pavēstījis par vienošanās panākšanu uz trim sezonām ar komandas jauno galveno treneri Pepeinu Leindersu, kurš amatā stāsies pēc šīs sezonas beigām.