Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''Galatasaray'' atlaiž treneri

''Galatasaray'' atlaiž treneri
Bulents Korkmazs
Foto: TopFoto

Turcijas futbola kluba ''Galatasaray'' vadība atlaidusi komandas galveno treneri Bulentu Korkmazu, kurš agrāk kluba rindās kā spēlētājs pavadījis visu savu profesionālo karjeru.

Šī gada februārī 40 gadus vecais Korkmazs komandas galvenā trenera amata vietā nomainīja vācieti Mihaelu Skibi un parakstīja līgumu uz pusotru gadu. Iemeslu trenera atlaišanai bija vairāki - ''Galatasaray'' šosezon vietējo čempionātu noslēdza sev necilajā piektajā vietā un neveiksmīgi cīnījās UEFA kausa izcīņā, kad pirmajā kārtā pēc grupu turnīra turki piekāpās Vācijas Bundeslīgas klubam ''Hamburg'' un no tālākās cīņas izstājās.

Savulaik, kā spēlētājs (aizsargs – R.Z.), Korkmazs ''Galatasaray'' rindās nospēlēja 21 sezonu, kluba rindās pavadot visu savas karjeras laiku, aizvadot 630 spēles un gūstot 19 vārtus. 1995. gadā viņš uzsāka trenera karjeru ''Genclerbirligi'' kluba rindās, bet vēlāk trenēja arī ''Kayseri Erciysspor'', ''Bursaspor'' un vēlreiz ''Genclerbirligi''.

Tiek lēsts, ka ''Galatasaray'' kluba vadība par jaunajiem kandidātiem uz trenera vietu noskatījusi nu jau bijušo Madrides ''Real'' treneri Huandi Ramosu un bijušo ''Ajax'' un ''AZ Alkmaar'' treneri Ko Adriansi.

Izmantotie resursi:
fifa.com

  +2 [+] [-]

, 2009-06-04 13:40, pirms 15 gadiem
lai trennē kādu vājāku komandu jo Galatasaray nav pieklājīgi būt 5 vietā Turcijas čempionātā

  +1 [+] [-]

, 2009-06-04 15:09, pirms 15 gadiem
Piekta vieta - parak zemu prieks Galatasary. Kopuma tiesham shii sezona naw izdevusies.