Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Rostov" uzvar "Zenit"

"Rostov" uzvar "Zenit"
Pāvels Pogrebņaks guva vārtus, bet ar to nepietika
Foto: AP

Pie negaidītas uzvaras Krievijas Premjerlīgas 7. kārtas spēlē tikuši "Rostov" futbolisti, kuri savā laukumā ar 2:1 pieveikuši "Zenit". Pie uzvaras pār "Saturn" ar 5:0 tika "Rubin" spēlētāji, izvirzoties pirmajā vietā.

Spēle Rostovā starp "Rostov" un "Zenit" izvērsās negaidīti sīva. Abām komandām bija diezgan daudz vārtu gūšanas momentu. Pirmajā puslaikā vārti gan netika gūti, bet jau otrā puslaika sākumā "Rostov" izvirzījās vadībā pēc Akimova precīzā sitiena. Spēles 83. minūtē "Zenit" izlīdzināja rezultātu pēc Pogrebņaka precīzā sitiena, bet izvairīties no zaudējuma viņiem neizdevās, jo jau pēc brīža Gackans pretuzbrukumā guva otros mājinieku vārtus. Jāsaka, ka "Rostov" vēl divas reizes trāpīja arī pa vārtu konstrukciju.

Pie ļoti pārliecinošas uzvaras ar 5:0 pār "Saturn" tika Kazaņas "Rubin". Trīs vārtus uzvarētājiem guva Alehandro Domingezs. "Rubin" turnīra tabulā pakāpušies uz pirmo vietu, jo līdzšinējie līderi "Krylya Sovetov" ar 1:3 piekāpās Maskavas "CSKA".

Pirmo zaudējumu pēc trenera nomaiņas piedzīvoja Maskavas "Spartak", kas ar 0:2 bija spiesti atzīt Maskavas "Dynamo" pārākumu.

Krievijas Premjerlīga, 7. kārta

SpēleRezultāts
Rostov - Zenit2:1
Spartak (M) - Dynamo0:2
Saturn - Rubin0:5
Khimki - Kuban2:2
Lokomotiv - Spartak (N)1:0
Amkar - Moskva0:1
Krylya Sovetov - CSKA1:3
Tom - Terek2:1

Krievijas Premjerlīgas tabula

VietaKomandaSpēlesPunkti
1.Rubin714
2.Moskva714
3.CSKA713
4.Krylya Sovetov713
5.Zenit712
6.Dynamo712
7.Rostov712
8.Spartak (M)710
9.Tom710
10.Lokomotiv79
11.Terek78
12.Kuban78
13.Amkar76
14.Spartak (N)75
15.Saturn75
16.Khimki72

Izmantotie resursi:
championat.ru


, 2009-05-04 21:38, pirms 15 gadiem
Saturn baigi zemu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
1

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Jirgens Klops un Pepeins Leinderss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Ilggadējais Klopa palīgs Leinderss kļūs par Austrijas granda "Salzburg" galveno treneri

Austrijas futbola klubs "Salzburg" pavēstījis par vienošanās panākšanu uz trim sezonām ar komandas jauno galveno treneri Pepeinu Leindersu, kurš amatā stāsies pēc šīs sezonas beigām.
Glāzgovas "Rangers" centieni atspēlēties: "Celtic" soda laukumā divi vārtsargi. Foto:

"Celtic" triumfē derbijā un ceturtdaļsoli no Skotijas titula, "Rangers" pussargam rūgts puslaiks

Skotijas Premjerlīgā ļoti tuvu 12. čempiones titulam kopš 2012. gada ir Glāzgovas "Celtic", kura sestdien pilsētas lielklubu derbijā jeb The Old Firm ar 2:1 pārspēja tiešo sāncensi "Rangers", divas kārtas pirms sacensību beigām iegūstot sešu punktu pārsvaru.