Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Spartak" atsakās no vairākiem izlašniekiem, tēmē uz Toni

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Spartak" atsakās no vairākiem izlašniekiem, tēmē uz Toni
Pastāv iespēja, ka Luka Toni karjeru turpinās Krievijā
Foto: AP/Scanpix

Krievijas Premjerlīgas klubs Maskavas "Spartak" nolēmis atteikties no vairākiem labi pazīstamiem krievu futbolistiem, kā arī cer iegādāties Itālijas izlases uzbrucēju Luku Toni.

Maskavas "Spartak" komandas galvenā trenera Valērija Karpina vadībā turpina aktīvi komplektēt nākamās sezonas sastāvu. Ja jaunieguvumu līdz šim bijis maz, aizgājēju gan pietiek. Komandu papildinājuši vairāki līdz šim izīrētie spēlētāji, tajā skaitā arī uzbrucējs Artjoms Dzjuba, toties kluba vadība jau pārdevusi aizsargu Martinu Štranclu (devies uz Monhengladbahas "Borussia"), kā arī pussargu Renatu Sabitovu (pārgājis uz Tomskas "Tom").

Ticis nolemts, ka nākamajā sezonā klubam vairs nebūs nepieciešami līdz šim izīrētie spēlētāji. To vidū ir vairāki pazīstami futbolisti kā Aleksandrs Pavļenko, Ivans Sajenko (aizvadījis vairāk nekā desmit spēles Krievijas izlases rindās), Aleksandrs Prudņikovs, Jegors Fiļipenko, Igors Gorbatenko un Pāvels Goliševs. Visi viņi bijuši Krievijas un Baltkrievijas jaunatnes izlašu sastāvos, kā arī starp lielo izlašu kandidātiem.

Pagaidām par komandas potenciālajiem jaunieguvumiem tiek klusēts, taču itāļu prese ziņo, ka "Spartak" met aci uz pazīstamo Itālijas uzbrucēju Luku Toni. Toni gadu iesācis Itālijas klubā "Genoa", taču ar spilgtu sniegumu nav izcēlies. Neskatoties uz to, interese par viņu ir arī tik pazīstamiem klubiem kā "Milan", "Inter" un Losandželosas "Galaxy". Netiek izslēgta varbūtība, ka Toni pārcelsies uz Angliju. Toni savās rindās vēlētos redzēt arī viņa tautietis Lučiāno Spaleti, kurš šobrīd strādā par Sanktpēterburgas "Zenit" galveno treneri.

Jaunu darbavietu pavisam drīz sev varētu atrast kolorītais krievu futbola speciālists Valērijs Gazajevs, kurš līdz šim trenēja Kijevas "Dynamo". Pēc zaudējuma Edgara Gaurača pārstāvētajam Tiraspoles "Sheriff" viņš no amata tika atlaists. Jau šajā nedēļā Gazajevs varētu ieņemt Vladivkaukāzas "Alania" prezidenta vietu.

Izmantotie resursi:
Главные новости дня — Газета.Ru
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...
Corriere dello Sport.it
Eco dello Sport | news su classifiche, partite...

Slēpts komentārs: mercurial

  +1 [+] [-]

, 2011-01-04 22:58, pirms 13 gadiem
Beidzot Štrancls uz kādu no top5 līgām.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-04 22:59, pirms 13 gadiem
K.kaa divaini,ka Saenko nav vajadzigs. Bet galvenais,lai Velitons paliek un turpina terorizet pretinieku aizsardzibu.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-04 23:48, pirms 13 gadiem
Ļoti jāpapūlas, lai kādu no palaistajiem nosauktu par "izlašnieku" .. pats apzīmējums jau skan nedaudz izsmejoši.

bet Spartak atlaidis rezervistus, kas neiztru konkurenci, un Karpins vēl papildināja ka šiem džekiem problēmas ar attieksmi ..

Tāpat izskatās, ka vienkārši labiem Bundeslīgas spēlētājiem Krievijas PL līmenis par augstu .. Štrancls, Fatihs, Saenko, Voroņins, Martins, Carlos Eduardo

     [+] [-]

, 2011-01-04 23:51, pirms 13 gadiem
Nu,bet tas pats Strancls tomer spele Austrijas izlasee.
P.S. Kads nezin,kur tgd spele Stipe Pletikosa?

  -1 [+] [-]

, 2011-01-05 00:12, pirms 13 gadiem
Toni tak ir pilnīgs invalīds, priekš kam viņš Spartakam

     [+] [-]

, 2011-01-05 00:31, pirms 13 gadiem
Toni, varbūt nav izcēlies ar daudz gūtajiem vārtiem, kas, protams, no viņa tiek prasīts pirmkārt, bet pēc spēlēm Dženovā var pateikt, ka viņš ļoti cenšās un ir nesis diezgan daudz labuma komandai ar savām darbībām. pirmā dzirdēšana par to, ka par Toni interesējas Inter, Milāna un kas tur Anglijā, bet es domāju, ka Dženovā viņš vēl varētu paspēlēt un atgūt vismaz nelielu daļu labas formas. bet tā, vēlētos, lai viņš aizietu uz ASV. viņam patīk tāds dzīvesveids, kā arī tur būs iespēja pabeigt pietiekami spilgtu karjeru, gūstot vārtus.

biiiskaps,
Pletikosa tagad ir Totenhemas trešais vārtsargs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-05 09:47, pirms 13 gadiem
biiiskaps rakstīja: Nu,bet tas pats Strancls tomer spele Austrijas izlasee.
P.S. Kads nezin,kur tgd spele Stipe Pletikosa?
Štrancļs nespēlē jau vairākus gadus izlasē

     [+] [-]

, 2011-01-05 16:23, pirms 13 gadiem
Liels prieks, ka Štrancls spēlēs Vācijā. Viņam jau sen vajadzēja būt kādā TOP4 līgā. Ļoti labs ieguvums Menhengladbahas komandai. Nedomāju, ka Toni pāries uz Krieviju. Tas nav viņa interesēs, lai gan Kuranji jau pārgāja uz Maskavas Dinamo, jo piesolīja labu naudiņu. Ceru redzēt Luku Anlgijā. Lai veicas, jo pēc Minhenes Bayern pamešanas sniegums strauji slīdējis lejup.