Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Bijušais ''Chelsea'' pussargs Džeremi no ''Newcastle'' pāriet uz turku ''Ankaragucu''

Bijušais ''Chelsea'' pussargs Džeremi no ''Newcastle'' pāriet uz turku ''Ankaragucu''
Džeremi
Foto: Professional Sport/Scanpix

Kamerūnas izlases pussargs Džeremi Ndžitaps, kurš agrāk pārstāvējis tādus klubus kā Madrides ''Real'' un Londonas ''Chelsea'', bet iepriekšējās 2,5 sezonas spēlēja ''Newcastle United'' rindās, karjeru nolēmis turpināt Turcijas klubā ''Ankaragucu''.

31 gadus vecais futbolists karjeras laikā paspējis uzspēlēt tādos pasaules futbola grandos kā Madrides ''Real'' (1999.-2002.g.) un Londonas ''Chelsea'' (2003.-2007.g.). Pēc piedzīvojumiem Londonā Džeremi pārcēlās uz ''Newcastle United'', kura, kā zināms, pagājušajā sezonā nespēja noturēties Premjerlīgā un pašreiz spēlē Anglijas Čempionātā. Šobrīd, kad sezona jau pusē, ''Newcastle'' ieņem 1. vietu čempionāta turnīra tabulā, tuvākos sekotājus apsteidzot par sešiem punktiem.

Kļuvis zināms, ka Ņūkaslas kluba vadība ļāvusi spēlētājam pamest komandu, jo spēlētājs neietilpst komandas galvenā trenera Krisa Hjūtona turpmākajos plānos. Šosezon Džeremi visu turnīru ietvaros komandas rindās bija piedalījies vien deviņos mačos.

Džeremi, kurš Kamerūnas izlases rindās piedalīsies Āfrikas Nāciju kausa izcīņā, kura sāksies 10. janvārī, nolēmis pārcelties uz Turcijas klubu ''Ankaragucu'', kurš šobrīd vietējā čempionātā ieņem tikai 15. vietu 18 komandu konkurencē (viens klubs - ''Ankaraspor'' - gan ir diskvalificēts). Ar ''Ankaragucu'' Džeremi, kurš jau agrāk ir spēlējis Turcijā, divas sezonas (1997.-1999.g.) pārstāvot ''Genclerbirligi'', parakstījis līgumu uz pusotru gadu.
Jāpiemin, ka ''Ankaragucu'' rindās spēlē bijušais Anglijas izlases, ''Aston Villa'' un ''Manchester City'' uzbrucējs Dariuss Vasels (), kurš komandai pievienojās pērnā gada vasarā.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +3 [+] [-]

, 2010-01-04 16:49, pirms 15 gadiem
veiksmi.!

GEREMI! GEREMI!
If she don't come I'll tickle her bum with a length of Geremi!'

  -1 [+] [-]

, 2010-01-04 17:02, pirms 15 gadiem
Līmenis jau, protams, zemāks nekā Championship, ja kopumā skatās. Bet pret Besiktas, Galatasaray un Fenerbahce tā neko uzspēlēt! Lai veicas!

  -1 [+] [-]

, 2010-01-05 09:12, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Līmenis jau, protams, zemāks nekā Championship, ja kopumā skatās. Bet pret Besiktas, Galatasaray un Fenerbahce tā neko uzspēlēt! Lai veicas!
Protams ka zemāks!Pēc tavas karaliskās loģikas jebkura Anglijas līga ir klasi augstāka par jebkuru Eiropas vai pasaules līgu!Bravo!Tas tikai tāpēc, ka savas aprobežotības dēļ zini pāris vārdus angliski?Un tāpēc citus čempionātus neskaties?
Tad jau visiem eiro kausiem vajadzētu ceļot uz UK- dominējošo reģionu futbolā!
Tfu!