Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Heselinks pametis ''Celtic'' un, iespējams, atgriezīsies ''PSV''

Heselinks pametis ''Celtic'' un, iespējams, atgriezīsies ''PSV''
Jans Venegors of Heselinks
Foto: AP/Scanpix

Skotijas futbola klubu ''Celtic'' pametuši uzbrucējs Jans Venegors of Heselinks un pussargs Pols Hārtlijs. Abiem spēlētājiem līgums ar klubu bija spēkā līdz sezonas beigām un kluba vadība nolēma tos nepagarināt.

30 gadus vecais Heselinks ''Celtic'' rindās spēlēja kopš 2006. gada, pirms tam piecas sezonas pavadot Nīderlandes klubā ''PSV Eindhoven''. Tieši Eindhovena tiek minēta kā Heselinka nākošā darba vieta. ''PSV'' kluba vadība jau labu laiku lenc holandiešu uzbrucēju, kurš savulaik piecu sezonu laikā kluba rindās aizvadīja 157 spēles, gūstot 76 vārtus. Interesi par viņu izrāda arī Grieķijas klubs ''Larissa''. Trīs sezonu laikā Heselinks ''Celtic'' rindās aizvadīja 80 spēles un guva 38 vārtus.

Savukārt Hārtlijs, kurš skotu klubā spēlēja kopš 2007. gada, visticamāk karjeru turpinās Anglijas Čempionāta klubā ''Bristol City''. Tiek lēsts, ka 32 gadus vecais Skotijas izlases spēlētājs parakstīs līgumu uz diviem gadiem. Tāpat nopietnu interesi par Hārtliju izrādīja arī viņa bijušais klubs ''Hearts'', kā arī Grieķijas ''Iraklis Salonika''. Skotu futbolista kontā divu gadu laikā aizvadītas 56 spēles un gūti trīs vārti.

Arī komandas jaunais treneris Tonijs Movbrejs apstiprināja, ka abi spēlētāji ''Celtic'' klubā vairs nespēlēs. ''Man bija ilga un laba diskusija ar Polu, taču rezultāts ir tāds, ka līgums ar viņu netiks pagarināts. Ar Janu man pat nebija iespēja aprunāties, taču arī viņš pašreiz ir brīvais aģents un var meklēt sev jauni izaicinājumu,'' sacīja jaunais komandas galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com
skysports.com

  +3 [+] [-]

, 2009-07-03 16:45, pirms 15 gadiem
patīk Heselinks. prot gūt labus vārtus un vajadzīgajā brīdī. PSV tāds uzbrucējs ir vajadzīgs.
visi Grieķijas klubi pēdējā laikā sāk interesēties par pieredzējošiem un slaveniem futbolitiem. laikam sarunājuši šogad izrādīt milzīgu konkurenci Olimpiakos. :|
Slēpts komentārs: chelseachamps

  +2 [+] [-]

, 2009-07-03 18:16, pirms 15 gadiem
haselinks peedeejo 8 sezonu laikaa videeji katra otrajaa speelee guvis vaartus tas ir ljoti labs raadiitaajs

     [+] [-]

, 2009-07-03 18:25, pirms 15 gadiem
chelseachamps rakstīja: ja, PSV shis tiesam simpatizeja, labi, ka pametis to meslu bedri Celtic.

We hate Celtic
Fenian Bastards
un tu ar saviem rengerim vari iet kakaat