Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Kollers: "Viss notika nejauši"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kollers: "Viss notika nejauši"
Jans Kollers
Foto: AP

Čehu futbolists Jans Kollers intervijā sporta portālam sovsport.ru paziņoja, ka pēc „Euro 2008” bija apdomājis iespēju arī beigt savu futbolista karjeru.

Čehu uzbrucējs Jans Kollers pavisam nesen parakstīja līgumu ar Krievijas Premjerlīgas klubu „Krylja Sovetov”, kurš šobrīd ieņem 6. vietu vietējā čempionātā. Jans Kollers Krievijas klubā spēlēs ar 89. numuru.

„Godīgi sakot, viss notika ļoti nejauši. „Euro 2008” laikā atvadījos no izlases un jau sāku domāt par futbolista karjeras beigšanu. Taču tad, pavisam negaidīti, parādījās vairāki ļoti vilinoši piedāvājumi, tajā skaitā arī no Samāras kluba. Pēc apspriešanās ar Jirži Jarošiku un komandas galveno treneri Leonīdu Slucki nolēmu pieņemt „Krylja Sovetov” piedāvājumu,” savu izvēli par labu krievu klubam pamatoja Kollers.

„Nācās samierināties ar 89. numuru. Taču es neesmu apvainojies. Galvenais, ka šajā numurā ir devītnieks, jo tieši devītnieks man ir nesis veiksmi visas manas karjeras garumā,” savu viedokli par sev piešķirto numuru pauda Kollers.

Izmantotie resursi:
sovsport.ru

  +2 [+] [-]

, 2008-07-03 18:20, pirms 16 gadiem
numurs gan nepierasts prieksh futbola!!!
drizaak hokeja, bet ko lai dara nav vairs "svaigais gurkis"!!!
Redzesim, ko varees paradiit Samaraa!!!

     [+] [-]

, 2008-07-06 20:54, pirms 16 gadiem
Cerams ,ka spēlēs ilgi un labi!