Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Križanacs pagarina līgumu ar "Zenit"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Križanacs pagarina līgumu ar "Zenit"
Ivica Križanacs (pa kreisi)
Foto: AP

Viens no Krievijas Premjerlīgas kluba Sanktpēterburgas "Zenit" aizsardzības balstiem Ivica Križanacs pagarinājis līgumu ar klubu vēl uz divām sezonām, tādējādi komandā viņš paliks līdz pat 2011. gadam.

Ivica Križanacs pievienojās "Zenit" komandai 2005. gadā, ātri vien iekarojot sev vietu komandas pamatsastāvā. Križanacs bija viens no tiem, kurš palīdzēja komandai 2008. gadā iegūt savā īpašumā UEFA kausu.

Šī sezona viņam nav bijusi pārāk veiksmīga, jo pēc septiņām pēc kārtas aizvadītajām spēlēm, futbolists guva savainojumu. Križanacs tikai tagad pamazām atsācis treniņus. Neskatoties uz to, kluba vadība piedāvāja viņam pagarināt līgumu vēl uz divām sezonām. Horvātijas izlases aizsargs piekrita, parakstot līgumu līdz pat 2011. gadam.

Savu karjeru aizsargs uzsāka Horvātijas klubā "Šibenik", bet pēc pāris Horvātijā aizvadītajām sezonām pārcēlās uz Čehiju, kur pārstāvēja Prāgas "Sparta" vienību. Īpaši veiksmīgi 30 gadus vecais aizsargs spēlēja Polijā, kur pārstāvēja tagadējo Māra Smirnova klubu "Gornik", bet vēlāk arī "Groclin". "Groclin" rindās horvātu aizsargs ieguva Polijas vicečempiona titulu, kā arī tika nosaukts par labāko leģionāru.

Vēlāk futbolists pārcēlās uz Sanktpēterburgas "Zenit", kura rindās kopumā aizvadījis 113 spēles, izceļoties ar četriem vārtu guvumiem.

Izmantotie resursi:
fc-zenit.ru

  +3 [+] [-]

, 2009-06-03 17:56, pirms 15 gadiem
Nu tomer pagarinaja.bija baumas ka vinsh grib pamest vasara Zenith