Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Krievija: Favorītes turpina zaudēt punktus

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Krievija: Favorītes turpina zaudēt punktus
Roberto Karloss Krievijā jau iesitis divreiz
Foto: championat.ru

Krievijas futbola Premjerlīgā aizvadītas visas 7. kārtas spēles. Punktus šajā kārtā zaudējušas tādas vienības kā "Zenit" un "Rubin", bet centrālajā spēlē "CSKA" ar 0:1 atzina Maskavas "Spartak" pārākumu.

Latvieši nespēlē

Krievijas Premjerlīgā Latvijas futbolistiem tikt pie vārda nekādi neizdodas. Aleksandrs Cauņa nebija pieteikts centrālajai spēlei pret Maskavas "Spartak", bet armijnieki atzina pretinieku pārākumu ar 0:1. Lai arī "CSKA" bija maķenīt vairāk bīstamo momentu, spartakieši savu vienīgo patiešām bīstamo momentu arī realizēja. Pēc Eidena Makgīdija piespēles precīzu sitienu izpildīja Ari. Vērts piebilst, ka arī šajā mačā komandu cīņā joprojām veda Valērijs Karpins, taču viņš amatā nepaliks. Sarunas norit ar vairākiem treneriem, tomēr to vārdi, pagaidām, tiek turēti slepenībā. "CSKA" rindas pavisam drīz vajadzētu atstāt Vāgneram Lavam, par kuru piedāvājumu jau izteikusi Brazīlijas "Flamengo".

Arvien veiksmīgāk spēlē Mahačkalas "Anzhi" ar Roberto Karlosu priekšgalā. Tieši Karloss spēlē pret "Rostov" no 11 metru soda sitiena atzīmes guva vienīgos vārtus, un tie viņam bija jau otrie vārti šosezon. Abi iesisti no 11 metriem. Oskars Kļava spēli noraudzījās no rezervistu soliņa. Vērts piebilst, ka vienpadsmitmetrinieks tika piešķirts diezgan aizdomīgs, kā rezultātā "Rostov" jau iesniegusi protestu, cerot no amata atstādināt tiesnesi Staņislavu Suhinu. Laikā, kamēr notiek papīru darbs, "Anzhi" pēdējās piecās spēlēs ieguvis jau 11 punktus.

"Zenit" un "Rubin" izsēj punktus

Neveiksmīga septītā kārta bijusi tādām favorītvienībām kā Sanktpēterburgas "Zenit" un Kazaņas "Rubin". Pīterburgieši sitieniem bagātā spēlē nespēja uzlauzt "Krasnodar" vārtus - 0:0. Bez vārtu guvumiem palika arī rezultatīvākais šī brīža spēlētājs Danko Lazovičs (5 vārti). "Rubin" iesist spēja, pie tam divas reizes, bet to pašu ļāva paveikt arī Samāras "Krylya Sovetov". Divas reizes viesi no Kazaņas bija vadībā, bet mājinieki ātri atspēlējās, neskatoties uz to, ka liels teritoriālais pārsvars bija bijušajai Krievijas čempionei.

Sava laukuma priekšrocības izdevies izmantot Groznijas "Terek" ar Rūdu Gulitu priekšgalā. Čečeni savā laukumā ar minimālo 1:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Volgu", kas pēc nospēlētām četrām kārtām bija turnīra tabulas galvgalī. "Terek" bija nospiedošs pārsvars visu spēli, bet vienīgos vārtus izdevās gūt vien nedaudz vairāk kā desmit minūtes līdz tiesneša finālsvilpei.

Jau trešo uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Maskavas "Lokomotiv". Šoreiz savu skatītāju klātbūtnē ar 2:1 pārspēta "Kuban". Par kārtas skatāmāko spēli kļuva Naļčikas "Spartak" spēkošanās ar Maskavas "Dinamo". Vēl 81. minūtē maskavieši bija vadībā ar 3:0, bet tad mājinieki īsā laikā panāca 2:3. Izraut neizšķirtu gan laika nepietika.

Krievijas Premjerlīga, 7. kārta

SpēleRezultātsVārti
CSKA - Spartak (M)0:1Ari
Anzhi - Rostov1:0Karloss
Krasnodar - Zenit0:0-
Krylya Sovetov - Rubin2:2Samsonovs; Savins - Noboa; Djadjuns
Terek - Volga1:0Mguni
Lokomotiv - Kuban2:1Maikons; Ibričičs - Traore
Amkar - Tom1:2Rističs - Goliševs 2
Spartak (N) - Dinamo2:3Miličs; Berhamovs - Sapete; Smolovs; Samedovs

Turnīra tabula

KomandaSP
Zenit714
Lokomotiv713
Kuban712
Anzhi712
CSKA611
Dinamo711
Spartak (M)710
Krasnodar710
Volga79
Rubin79
Terek78
Tom78
Rostov77
Krylya Sovetov66
Spartak (N)75
Amkar75

  -3 [+] [-]

, 2011-05-03 18:09, pirms 13 gadiem
nekorekts virsraksts. Vajadzēja būt šādi:

''Krievija: Favorītes turpina spēlēt totalizatoru.''

  -1 [+] [-]

, 2011-05-03 20:18, pirms 13 gadiem
Zēļ kā latviešu puikas netiek spēlet kartīgi. Nu pagaidam favorītes nav vēl uzņemušas tādu labu tempu.

  -1 [+] [-]

, 2011-05-03 22:02, pirms 13 gadiem
ka ieraudziju cauņa speleja cska jaunatnes taja komanda.un zaudeja 0:3 nekas labs nav ;( lai tiktu normala tur vajadzetu sist ieksa