Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Olaitans saļimst laukumā, "Olympiakos" derbijā pārtrauc 36 spēļu sēriju

Agris Suveizda

Olaitans saļimst laukumā, "Olympiakos" derbijā pārtrauc 36 spēļu sēriju
Maikls Olaitans tiek nonests no laukuma
Foto: AP/Scanpix

Grieķijas spēcīgākais futbola klubs Pirejas "Olympiakos" aizvadītajā nedēļas nogalē piedzīvoja pamatīgu sakāvi pret niknāko ienaidnieci Atēnu "Panathinaikos" (0:3) un Grieķijas čempionātā piedzīvoja pirmo zaudējumu kopš pagājušā gada februāra.

Jau pirmajā puslaikā "Olympiakos" zaudēja savu centra uzbrucēju Maiklu Olaitanu, kurš laukumā saļima un tika nogādāts slimnīcā. Viņa veselībai gan briesmas nedraudot. "Esam iepriecināti jūs informēt, ka pirmajās medicīniskajās pārbaudēs viņa veselības stāvoklim netika konstatētas nopietnas problēmas," teikts kluba paziņojumā.

"Tomēr piesardzības nolūkos Olaitans vairākas dienas paliks slimnīcā, kur viņam tiks izdarītas atkārtotas pārbaudes," paziņojumā turpināts. "Ar Maiklu viss ir kārtībā, un viņš sūta laba vēlējumus visiem, kas izrādīja lielu interesi par viņa veselību. Viņš vēlas pēc iespējas ātrāk atgriezties laukumā."

Spēles 35.minūtē Olaitanu (Grieķijas Superlīgā šosezon astoņi vārti 16 spēlēs) nomainīja Nelsons Valdess, bet "Panathinaikos" puslaika kompensācijas laikā atklāja rezultātu (Danijels Praņičs). 67.minūtē Markuss Berjs pārsvaru dubultoja, bet 89.minūtē Pirejas kluba sagrāvei pēdējo punktu pielika Mehdi Abeids – 3:0.

Grieķijas čempionātā "Olympiakos" nebija zaudējis 36 spēlēs pēc kārtas, šajā periodā izcīnot 32 uzvaras un četrreiz cīnoties neizšķirti. Pēdējā neveiksme tika ciesta 2013.gada trešajā februārī, kad "Olympiakos" ar rezultātu 2:3 mājās atzina "Atromitos" pārākumu.

Grieķijas Superlīgā "Olympiakos" ar 74 punktiem 27 spēlēs (24 uzvaras, divi neizšķirti un viens zaudējums) ieņem pārliecinošu pirmo vietu un jau nākamajā kārtā Salonikos pret PAOK var garantēt ceturto čempiona titulu pēc kārtas un devīto pēdējo desmit gadu laikā. "Olympiakos" tuvākās sekotājas ar 55 punktiem ir "Atromitos" un PAOK, bet "Panathinaikos" ar 50 punktiem atrodas ceturtajā pozīcijā.

Pirejas "Olympiakos" turpina cīņu par UEFA Čempionu līgas trofeju un 19. martā astotdaļfināla atbildes spēlē viesosies pie Mančestras "United". Pirmajā mačā "Olympiakos" savā laukumā uzvarēja ar rezultātu 2:0. Pa vārtiem guva Alehandro Domingess un Džoels Kempbels.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-03 23:53, pirms 11 gadiem
Tas vel nekas, ne par vienu Latvieshu speletaju gaitam vel joprojam neviena raksta te vismaz kaut kas par vidus mera Eiropas chempionatiem driz kaut ko par austriju uzrakstis pec menesha varbut kaut ko par latviju atceresies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja