Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Dubram 45 minūtes "Oleksandriya" uzvarā pār Kazahstānas kausa ieguvēju

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Dubram 45 minūtes "Oleksandriya" uzvarā pār Kazahstānas kausa ieguvēju
Kaspars Dubra (pa kreisi) svin komandas vārtu guvumu. Foto: fco.com.ua

Latvijas futbola izlases aizsargs Kaspars Dubra laukumā pavadīja visu pirmo puslaiku, palīdzot Ukrainas premjerlīgas šobrīd piektajai spēcīgākajai komandai "Oleksandriya" pārbaudes spēlē Turcijā ar 1:0 pieveikt Kazahstānas kausa ieguvēju un pagājušās sezonas valsts sesto spēcīgāko vienību Kizilordas "Kaisar".

Vienīgos vārtus oleksandriešiem izdevās gūt 39. minūtē, kad "Kaisar" vārtsarga atvairīto bumbu Kazahstānas komandas vārtos trieca Jevhens Protasovs.

Janvārī notikušajās pārbaudes spēlēs "Oleksandriya" ar 5:0 sagrāva Skopjes "Makedonija Gjorče Petrov", ar 5:2 sakāva Erevānas "Pyunik", cīnījās 2:2 ar Sofijas "Slavia", kā arī ar 3:1 un 4:0 pārspēja attiecīgi Bulgārijas klubus Varnas "Cherno More" un Plovdivas "Botev". Turpinājumā Oleksandrijas klubs 6. februārī spēkosies ar citu bulgāru vienību Sofijas "Levski", 9. februārī eksaminēs Kazahstānas 1. līgas čempioni Petropavlas "Kyzylzhar", bet 12. februārī ar diviem dažādiem sastāviem cīnīsies ar Gruzijas čempionvienību Tbilisi "Dinamo" un Ukrainas klubu "Dnipro-1". Ukrainas premjerlīgas sezonu "Oleksandriya" atsāks 23. februārī ar spēli mājās pret Kovaļivkas "Kolos".

Savukārt Itālijas "Primavera" jaunatnes čempionāta augstākās divīzijas 17. kārtas mačā aizsargs Roberts Veips laukumā pavadīja visu spēli, palīdzot Dženovas "Sampdoria" U19 vecuma grupas komandai cīnīties 2:2 ar Veronas "Chievo".

19 gadus vecais Veips šosezon "Sampdoria" jauniešu komandas sastāvā aizvadījis 16 cīņas, izceļoties ar vienu brīdinājumu. "Sampdoria" U19 vienība ar iegūtiem 24 punktiem pakāpās uz augsto sesto vietu 16 klubu konkurencē.

Izmantotie avoti:
https://twitter.com/fco1948