Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Adriano parakstīs līgumu ar ''Flamengo''

Adriano parakstīs līgumu ar ''Flamengo''
Adriano
Foto: AFP

Brazīliešu uzbrucējs Adriano, kurš iepriekš bija Itālijas A sērijas kluba Milānas ''Inter'' futbolists un pirms kāda laika paziņojuma par savu aiziešanu no futbola uz nenoteiktu laiku, drīzumā parakstīs līgumu ar Brazīlijas futbola klubu ''Flamengo''.

Kā jau iepriekš tika ziņots, tad pēc vienas no Brazīlijas izlases spēlēm Adriano vairs neatgriezās ''Inter'' sastāvā. Klīda baumas, ka futbolists varētu būt nolaupīts, taču vēlāk izrādījās, ka Adriano mierīgi atpūties Brazīlijā, skatoties Riodežaneiro derbiju. Tika runāts, ka Adriano domājot par karjeras beigšanu, kuras vēlāk futbolists arī apstiprināja, sakot, ka zaudējis baudu no futbola spēlēšanas.

Šobrīd kļuvis zināms, ka Adriano tuvākajā laikā plāno atgriezties futbolā, parakstot līgumu ar Brazīlijas klubu ''Flamengo''. Vienošanās ir panākta, vienīgi, abām pusēm ir jāparaksta līgums. ''Flamengo'' prezidents Deleirs Dumbrosks paziņoja, ka likumīgi Adriano kļūs par ''Flamengo'' futbolistu jūlijā: ''Lai arī mēs oficiāli iegūsim tiesības uz to, ka Adriano ir ''Flamengo'' futbolists tikai jūlijā, domāju, ka mūsu kluba sastāvā viņš sāks spēlēt agrāk. Domāju, ka tas ir ļoti labs papildinājums ''Flamengo'' klubam.''

Pirms neilga laika Milānas ''Inter'' lauza līgumu ar Adriano un pēc tā nosacījumiem futbolists nevar kādu laiku spēlēt kādā no Eiropas futbola klubiem.

Izmantotie resursi:
channel4.com


, 2009-05-01 18:59, pirms 15 gadiem
lai veicas! un lai nevaara podus, kaa inter komanda!
, 2009-05-01 19:02, pirms 15 gadiem
varēs beidzot tusēties un ja sanāk laiks arī uzspēlēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-01 19:16, pirms 15 gadiem
Malacis! Tas bija zināms, ka gan jau pēc kāda laika atgriezīsies.
, 2009-05-01 19:32, pirms 15 gadiem
Nu redz kā ir. Nav jau tas futbols tā pieriebies. Tas ir sirdī un asinīs kā mums visiem! Lai kā gribētos tusēties un iet meičās, bez futbola arī nevar. Adriano mīl futbolu un pats to labi zina. Lai veicas Brazīlijā un kas zina, varbūt kādu dienu atpakaļ uz Eiropu? Ronaldo, Freds un tagad Adriano - Brazīlija atgūst savas iepriekš zaudētās zvaigznes. Ka tik šitāds trio + vēl Robinjo nesanāk uz PK!
, 2009-05-01 20:05, pirms 15 gadiem
"futbolists kādu laiku nevar spēlēt Eiropā" - cik ilgu laiku? ja piemin, tad arī jāpasaka, kā ir.

nu laikam personīgo dzīvi viņš ir sačinījis. tomēr, kad esi Eiropas augstākajā līmenī ir grūti aiziet atpakaļ uz Brazīliju, uz kurieni itkā velk un kur itkā ir labāk ,bet vienkārši nevar... nu Adriano izlauzās no Eiropas, un kā jau katrs brazīlis grib spēlēt mājās, jo nekur nav labāk. rekā Ronaldo sāka spēlēt, cerams arī Adriano atsāks tāpat mājās.
, 2009-05-01 20:24, pirms 15 gadiem
Zināju, kad viņš atgriezīsies! baigi ātri sagribēja atgriezties uz futbola laukuma
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Jirgens Klops un Pepeins Leinderss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Ilggadējais Klopa palīgs Leinderss kļūs par Austrijas granda "Salzburg" galveno treneri

Austrijas futbola klubs "Salzburg" pavēstījis par vienošanās panākšanu uz trim sezonām ar komandas jauno galveno treneri Pepeinu Leindersu, kurš amatā stāsies pēc šīs sezonas beigām.
Glāzgovas "Rangers" centieni atspēlēties: "Celtic" soda laukumā divi vārtsargi. Foto:

"Celtic" triumfē derbijā un ceturtdaļsoli no Skotijas titula, "Rangers" pussargam rūgts puslaiks

Skotijas Premjerlīgā ļoti tuvu 12. čempiones titulam kopš 2012. gada ir Glāzgovas "Celtic", kura sestdien pilsētas lielklubu derbijā jeb The Old Firm ar 2:1 pārspēja tiešo sāncensi "Rangers", divas kārtas pirms sacensību beigām iegūstot sešu punktu pārsvaru.