Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Viljans lauž līgumu ar "Arsenal", atsakoties no 23 miljoniem eiro

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Viljans lauž līgumu ar "Arsenal", atsakoties no 23 miljoniem eiro
Viljans un Pjērs Emeriks Obamejangs. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Arsenal" pussargs Viljans lauzis līgumu ar Mikela Artetas vadīto vienību. Viņa līgumā bija palikuši divi gadi, kuru laikā katru nedēļu viņš saņemtu teju 280 tūkstošus eiro. Viljans plāno atgriezties Brazīlijā.

Brazīlietis Viljans aizvadītajā vasarā no Londonas "Chelsea" pārcēlās uz citu Londonas klubu "Arsenal". Aizvadītā sezonā brazīlietim nebija pārāk sekmīga, un viņš nolēmis pārtraukt līgumsaistības ar "Arsenal". 2020./21. gada sezonā viņš piedalījās 37 spēlēs, kuru laikā guva tikai vienus vārtus un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles.

Kā ziņo medijs "Sky Sports", Viljans vienojies ar Londonas kluba vadību par līgumu laušanu. Tas nozīmē, ka Viljans atteicies no aptuveni 23 miljoniem eiro, kurus viņš būtu saņēmis nākamo divu gadu laikā. Viljans plāno pievienoties Brazīlijas "Corinthians", tādējādi atgriežoties savā jaunības komandā.

"Pozitīvu un saturīgu sarunu rezultātā ar Viljanu un viņa pārstāvjiem esam vienojušiem par to, ka viņš pametīs komandu," teikts kluba paziņojumā. "Viņš atgriezīsies "Corinthians" rindās, kur uzsāka savu karjeru. Visa "Arsenal" komanda vēl viņam un viņa ģimenei tikai to labāko."

Viljana komentārs: "Vēlos pateikties komandai par doto iespēju. Diemžēl ne vienmēr viss notiek tā, kā plānots. Es saņēmu pamatīgu kritiku, it īpaši no medijiem, ka esmu šajā komandā tikai naudas dēļ. Es ceru, ka mana rīcība pierāda to, ka šeit nebiju naudas dēļ. Ceru, ka kāds no šī kaut ko iemācīsies. Ceru, ka kāds sapratīs, ka nevajag nepamatoti nosodīt. Lai gan zinu, ka tā ir daļa no šīs spēles. Visu savu karjeru esmu centies rādīt labāko, ko spēju. Vienmēr esmu vēlējies uzvarēt. Diemžēl "Arsenal" rindās man tas neizdevās – piedodiet par to."

33 gadus vecais spēlētājs ļāvis "Arsenal" ietaupīt pamatīgu naudas summu. Tāpat viņš nācis pretī savam jaunības klubam, piekrītot spēlēt par algu, kas būs par 70% mazāka nekā viņš saņēma no Londonas kluba. "Arsenal" vadība ir pārsteigta par šādu spēlētāja žestu.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  +1 [+] [-]

, 2021-08-31 10:26, pirms 3 gadiem
Var saprast, tajā miskastē neviens negrib spēlēt. Pie tam pie tāda trenera

     [+] [-]

, 2021-08-31 10:54, pirms 3 gadiem
Rets spēlētājs, kurš atsakās no tādas algas.

     [+] [-]

, 2021-09-01 06:20, pirms 3 gadiem
Lai veicas Viljanam nebija viņa komanda daudz nepamatotu transfēru Arsenalam pat pārāk, bet nekas būs ok.Sveicieni nolicējiem kuri dzīvo savā mistkastē!!😭