Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Grīzmans atgriezīsies ''Atletico'', Kamavinga oficiāli pievienojas "Real"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Grīzmans atgriezīsies ''Atletico'', Kamavinga oficiāli pievienojas "Real"
"Barcelona" uzbrucējs Antuāns Grīzmans. Foto: David Ramirez/PACIFIC PRE/SIPA/Scanpix

Eiropas futbolā turpinās transfēru pēdējā diena. Spānijas grands "Real Madrid" oficiāli panācis vienošanos par Eduardo Kamavingas iegādi no "Rennes", savukārt Francijas PSG panākusi vienošanos ar Lisabonas "Sporting" – tā īrēs 19 gadus veco portugāli Nuno Mendešu. "Barcelona" komandas līderi piekrituši algas samazinājumam, lai komanda varētu oficāli reģistrēt jauno komandas biedru Serhio Agvero. Antuāns Grīzmans, visticamāk, atgriezīsies Madrides ''Atletico''.

Šodien jau ziņojām par vairākām pārejam Eiropas futbolā. Spānijas karaliskais klubs "Real Madrid" oficiāli savām rindām pievienojis Eduardo Kavamingu, kura vārds tika piesaukts vairāku citu Eiropas grandu kontekstā – to skaitā bija "Manchester United" un PSG. 2002. gadā dzimušais francūzis no Francijas "Rennes" pārcelsies uz Madridi. Pārejas summa tiek lēsta 31 miljona eiro apmērā, bet ar bonusiem šī summa var sasniegt pat 40 miljonus.

Kā ziņo "Sky Sports" un futbola žurnālists Fabricio Romano, Londonas "Chelsea" panākusi vienošanos ar Madrides "Atletico" par Saula Nigesa pāriešanu uz Premjerlīgu. Sauls Nigess pievienosies "Chelsea" uz īres līguma pamata, bet tiek runāts, ka "Chelsea" būs iespējas spāni iegādāties pēc šīs sezonas. Īres līguma noformēšana Londonas klubam izmaksās pieci miljoni eiro.

''Atletico'' kopumā bijis aktīvs transfēra perioda izskaņā un tās rindās atgriezīsies bijušais līderis Antuāns Grīzmans, kurš no Barselonas pārnāks īrē ar iespējamu izpirkumu. Puses vienojušās par īri līdz 2022. gada jūnijam ar iespēju ''Atletico'' spēlētāju izpirkt par 40 miljoniem eiro. Spēlētājs ar klubu vienojies par divu gadu līgumu ar iespēju to pagarināt vēl uz sezonu. Tieši ''Atletico'' rindās Grīzmans kļuva par augstākā līmeņa zvaigzni, vienu reizi ar komandu triumfējot Spānijas čempionātā. ''Barcelona'' francūzim sevi pierādīt līdz galam neizdevās. Divu sezonu laikā Spānijas čempionātā futbolists guva tikai sešus vārtus, kausa izcīņās desmit vārtus, bet UEFA Čempionu līgā četrus vārtus.

Cits jauneklis portugālis Nuno Mendešs, kurš līdz šim pārstāvēja Lisabonas "Sporting", turpmāk spēlēs Parīzes "Saint-Germain" komandā. Portugālis pievienosies Francijas superklubam uz īres līguma pamata. Tiek lēsts, ka īres līguma noslēgšana PSG izmaksās septiņi miljoni eiro, bet klubam būs iespējas vēlāk iegādāties spēlētāju par 40 miljoniem eiro. Līgums ar spēlētāju tiks parakstīts uz pieciem gadiem.

Arī Daniels Džeimss oficāli pievienojies jaunajai komandai. Bijušais "Manchester United" spēlētājs turpmāk pārstāvēs citu Premjerlīgas klubu – "Leeds United". Pārejas summa ir 28 miljoni eiro. Spānijas "Barcelona" komandas līderi Serhio Busketss un Žordi Alba piekrituši algas samazinājumam, lai komanda varētu reģistrēt jauno komandas biedru Serhio Agvero.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FabrizioRomano/...
https://twitter.com/FabrizioRomano/...
https://twitter.com/FabrizioRomano/...

     [+] [-]

, 2021-08-31 20:36, pirms 3 gadiem
Kads var pateikt? Algu griesiti tikai Spanija? Jeb visas top ligas? Savadak PSG perk un perk

  +1 [+] [-]

, 2021-08-31 20:38, pirms 3 gadiem
Maikl rakstīja: Kads var pateikt? Algu griesiti tikai Spanija? Jeb visas top ligas? Savadak PSG perk un perk
Nu mēnesi atpakaļ runāja,ka PSG noteikti ir jāpārdod spēlētāji likumu dēļ.
Tad uzpeldēja runas par to,ka pandēmijas dēļ kaut kādi likumi nav jāievēro.Kuri nav jāievēro hz.

     [+] [-]

, 2021-08-31 20:53, pirms 3 gadiem
Maikl rakstīja: Kads var pateikt? Algu griesiti tikai Spanija? Jeb visas top ligas? Savadak PSG perk un perk
Spāņiem savi noteikumi. Pārējās līgās var būt saistīti ar FFP.

  -2 [+] [-]

, 2021-08-31 21:06, pirms 3 gadiem
Maikl rakstīja: Kads var pateikt? Algu griesiti tikai Spanija? Jeb visas top ligas? Savadak PSG perk un perk
kaadi vel algu griezti futbola? La Liga tikai kko taadu var izdomat

     [+] [-]

, 2021-08-31 21:09, pirms 3 gadiem
Kamavinga top class talants, nakamgad RM klaat vel Mbappe ar Pogbu

  +1 [+] [-]

, 2021-08-31 21:59, pirms 3 gadiem
Mbappes un PSG sāga ir nereāla.
Čalis atkal noraidījis jaunu līgumu par 45 miljoniem gadā pēc nodokļiem
Lieki teikt lielākais līgums pasaule

  +1 [+] [-]

, 2021-08-31 22:06, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Mbappes un PSG sāga ir nereāla.
Čalis atkal noraidījis jaunu līgumu par 45 miljoniem gadā pēc nodokļiem
Lieki teikt lielākais līgums pasaule
Šorīt vēlreiz piedāvāja 200m, tāpat klusums

Par Saulu arī pa dienu vēl ziņoja, ka praktiski miris transfērs, bet beigās pārdeva. Tagad visticamāk Grīzmans īrē ar iespēju izpirkt uz Atletico.

  -1 [+] [-]

, 2021-09-01 00:05, pirms 3 gadiem
blah rakstīja: Šorīt vēlreiz piedāvāja 200m, tāpat klusums

Par Saulu arī pa dienu vēl ziņoja, ka praktiski miris transfērs, bet beigās pārdeva. Tagad visticamāk Grīzmans īrē ar iespēju izpirkt uz Atletico.
Griizmans ar obligaatu izpirkumu - 10 mio tagad, 40 mio peec gada. plus ietaupa 50 vai cik tur mio algaas, nav slikti, it iipashi ja paliek Dons Braitvaits!

  -2 [+] [-]

, 2021-09-01 00:40, pirms 3 gadiem
Barcai peezdec, eiropas fūzis no limits, pilnīga hyiņa, un mēs kā lūzeri sekojam šai hyiņai. Vai kāds brīnums kaut ko izcīnīs??!!! ☀️😁😁😁
Domā, kam velti savu enerģiju 😉

     [+] [-]

, 2021-09-01 00:51, pirms 3 gadiem
555 rakstīja: Griizmans ar obligaatu izpirkumu - 10 mio tagad, 40 mio peec gada. plus ietaupa 50 vai cik tur mio algaas, nav slikti, it iipashi ja paliek Dons Braitvaits!
Vēl jau nedaudz laiks parakstīt vēlvienu De Jongu

     [+] [-]

, 2021-09-01 01:27, pirms 3 gadiem
Logs aizvērās, bet Saula darījums nav apstiprināts, līdz ar to arī Grīzmana un De Jonga darījumi aizies pa burbuli

  +1 [+] [-]

, 2021-09-01 02:44, pirms 3 gadiem
Grizmans un Sauls oficiāli.

  +1 [+] [-]

, 2021-09-01 08:21, pirms 3 gadiem
blah rakstīja: Logs aizvērās, bet Saula darījums nav apstiprināts, līdz ar to arī Grīzmana un De Jonga darījumi aizies pa burbuli
it kaa tomeer paspeeja

  -1 [+] [-]

, 2021-09-01 08:27, pirms 3 gadiem
De Jongs Barcelona, Griezmans prom

     [+] [-]

, 2021-09-01 08:33, pirms 3 gadiem
Džeimss uz Leeds?....un kā tad baltās/sarkanās rozes karš ?

     [+] [-]

, 2021-09-01 08:40, pirms 3 gadiem
interesanti, ka CFC par Saulu peec gada maksaas tos pashus 40 mio, ko ATM par Grizmanu, sanaak, ka Barca un ATM vareeja mieriigi apmainiities - Sauls pret Grizmanu, bet aciimredzot ATM ir strateegjija nepastiprinaat tiesho konkurentu - Barcu, kameer Laporta restrukturee sastaavu bez lielaam ceriibaam uz titulu.

     [+] [-]

, 2021-09-01 08:45, pirms 3 gadiem
lielaakais transfeera loga feils Barcai ir tas, ka netika valjaa no Neto (ar Kautinjo, Umtiti un Pjanichu saprotams, tur vienkaarshi nebija iespeejams tikt valjaa, ja nu tikai pa kluso noindeet). pilniigi bezjeedziigs vorotchiks - ar kaajaam speeleet nemaak, pigorus straadaa, kaapeec par dublieri nepaseedeet kaadam kanterano, it iipashi apstaakljos, kad TS grib speeleet visas speeles.

     [+] [-]

, 2021-09-01 09:19, pirms 3 gadiem
555 rakstīja: interesanti, ka CFC par Saulu peec gada maksaas tos pashus 40 mio, ko ATM par Grizmanu, sanaak, ka Barca un ATM vareeja mieriigi apmainiities - Sauls pret Grizmanu, bet aciimredzot ATM ir strateegjija nepastiprinaat tiesho konkurentu - Barcu, kameer Laporta restrukturee sastaavu bez lielaam ceriibaam uz titulu.
Chelsea pēc gada maksās, ja gribēs. Ja nē, tad sūtīs atpakaļ, jo ir option nevis obligation to buy.

     [+] [-]

, 2021-09-01 09:27, pirms 3 gadiem
Nav vārdu... Ok, ja par Grīzmanu varētu piekrist, jo patiesi čalis tā arī nespēja atrast sevi Barsā (kā lielais vairums uzbrucēju Anrī, Ibra, Villa, starp citu var būt, ka pie tā bija vainīgs Messi). Tad kādā sakarā tika pārdots jaunieguvums Emersons Royal??? Un ja godīgi, neskaidrs ir moments, kāpēc Xavi vēl joprojām nav trenera amatā, jo tieši brīdī, kad varētu veikt normālu paaudzes nomaiņu, mēs ne tikai turpinam spēlēt ar Pique, Busketsu, Roberto, Albu un Breitvaitu, bet vēl paņemam vectēvu Luku De Jongu... uzbrucēju, kurš nebija vajadzīgs Seviļai.. fantastika. Nezinu cik ilgi šis murgs turpināsies, bija cerība, ka atnāks Laporta un kaut kas sāks iet uz labo pusi, taču pagaidām paliek tikai sliktāk.

PS. Atcerējos Laportas labāko pirkumu Dmitro Chygrynskiy pa 25 citroniem... tur domāju viņš uz ofšoru vismaz kādu desmitnieku sev iebāza kabatā.

     [+] [-]

, 2021-09-01 09:33, pirms 3 gadiem
Waldini rakstīja: Nav vārdu... Ok, ja par Grīzmanu varētu piekrist, jo patiesi čalis tā arī nespēja atrast sevi Barsā (kā lielais vairums uzbrucēju Anrī, Ibra, Villa, starp citu var būt, ka pie tā bija vainīgs Messi). Tad kādā sakarā tika pārdots jaunieguvums Emersons Royal??? Un ja godīgi, neskaidrs ir moments, kāpēc Xavi vēl joprojām nav trenera amatā, jo tieši brīdī, kad varētu veikt normālu paaudzes nomaiņu, mēs ne tikai turpinam spēlēt ar Pique, Busketsu, Roberto, Albu un Breitvaitu, bet vēl paņemam vectēvu Luku De Jongu... uzbrucēju, kurš nebija vajadzīgs Seviļai.. fantastika. Nezinu cik ilgi šis murgs turpināsies, bija cerība, ka atnāks Laporta un kaut kas sāks iet uz labo pusi, taču pagaidām paliek tikai sliktāk.

PS. Atcerējos Laportas labāko pirkumu Dmitro Chygrynskiy pa 25 citroniem... tur domāju viņš uz ofšoru vismaz kādu desmitnieku sev iebāza kabatā.
Ko Tu te pluti, Villa ar Anri pat loti okey bija

     [+] [-]

, 2021-09-01 09:36, pirms 3 gadiem
Waldini rakstīja: Nav vārdu... Ok, ja par Grīzmanu varētu piekrist, jo patiesi čalis tā arī nespēja atrast sevi Barsā (kā lielais vairums uzbrucēju Anrī, Ibra, Villa, starp citu var būt, ka pie tā bija vainīgs Messi). Tad kādā sakarā tika pārdots jaunieguvums Emersons Royal??? Un ja godīgi, neskaidrs ir moments, kāpēc Xavi vēl joprojām nav trenera amatā, jo tieši brīdī, kad varētu veikt normālu paaudzes nomaiņu, mēs ne tikai turpinam spēlēt ar Pique, Busketsu, Roberto, Albu un Breitvaitu, bet vēl paņemam vectēvu Luku De Jongu... uzbrucēju, kurš nebija vajadzīgs Seviļai.. fantastika. Nezinu cik ilgi šis murgs turpināsies, bija cerība, ka atnāks Laporta un kaut kas sāks iet uz labo pusi, taču pagaidām paliek tikai sliktāk.

PS. Atcerējos Laportas labāko pirkumu Dmitro Chygrynskiy pa 25 citroniem... tur domāju viņš uz ofšoru vismaz kādu desmitnieku sev iebāza kabatā.
Atviegloja algu griestus, Griezmanam negaja spele Barcelona, panema holandieti , ticu ka seit atversies, jeb atkal vajadzeja ,kadu superzvaigni pa 100 -150 mlj,un minet vai atversies jeb ne?
Nevienu speli nav noslepejis a Tu jau raudi

     [+] [-]

, 2021-09-01 10:03, pirms 3 gadiem
Maikl rakstīja: Atviegloja algu griestus, Griezmanam negaja spele Barcelona, panema holandieti , ticu ka seit atversies, jeb atkal vajadzeja ,kadu superzvaigni pa 100 -150 mlj,un minet vai atversies jeb ne?
Nevienu speli nav noslepejis a Tu jau raudi
Es protams baigi daudz Barsas spēlēs neskatījos, bet ziemā redzēju vismaz 3-4 kur Grizmans pēdējās minūtēs vel izglāba punktus. Un vismaz tajās spēlēs bija sajūta, ka problēma nav Grizmanā, bet pārējā komanda ir stipri nespējīga.

     [+] [-]

, 2021-09-01 12:46, pirms 3 gadiem
Waldini rakstīja: Nav vārdu... Ok, ja par Grīzmanu varētu piekrist, jo patiesi čalis tā arī nespēja atrast sevi Barsā (kā lielais vairums uzbrucēju Anrī, Ibra, Villa, starp citu var būt, ka pie tā bija vainīgs Messi). Tad kādā sakarā tika pārdots jaunieguvums Emersons Royal??? Un ja godīgi, neskaidrs ir moments, kāpēc Xavi vēl joprojām nav trenera amatā, jo tieši brīdī, kad varētu veikt normālu paaudzes nomaiņu, mēs ne tikai turpinam spēlēt ar Pique, Busketsu, Roberto, Albu un Breitvaitu, bet vēl paņemam vectēvu Luku De Jongu... uzbrucēju, kurš nebija vajadzīgs Seviļai.. fantastika. Nezinu cik ilgi šis murgs turpināsies, bija cerība, ka atnāks Laporta un kaut kas sāks iet uz labo pusi, taču pagaidām paliek tikai sliktāk.

PS. Atcerējos Laportas labāko pirkumu Dmitro Chygrynskiy pa 25 citroniem... tur domāju viņš uz ofšoru vismaz kādu desmitnieku sev iebāza kabatā.
aciimredzot finanses dzied romanses, taapeec tiek mesti nost visi kaadam citam interesantie aktiivi. par Emersonu zheel, bet piedaavaaja labu naudu, pirmajaas speelees vinsh tomeer, lai kaads buutu potenciaals, nospeeleeja slikti un tajaa poziicijaa ir 3 speeleetaaji.