Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" uzvar Premjerlīgas pirmssezonas turnīrā ASV

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Chelsea" uzvar Premjerlīgas pirmssezonas turnīrā ASV
Londonas "Chelsea" aizsargs Rīss Džeimss ar Anglijas Premjerlīgas "Vasaras sērijas" kausu. Foto: Mike Stobe/AFP/Scanpix

Anglijas futbola Premjerlīgas "Vasaras sērijā" ASV pirmo vietu izcīnījusi Londonas "Chelsea", pēdējā spēlē ar 2:0 pārspējot citu Londonas klubu "Fulham".

Pirmajā Premjerlīgas "Vasaras sērijas" turnīrā ASV piedalījās arī Birmingemas "Aston Villa", Ņūkāslas "United", Braitonas un Hovas "Albion" un "Brentford" komandas.

"Chelsea" iepriekšējās spēlēs ar 4:3 pieveica Braitonu un cīnījās neizšķirti (1:1) pret Ņūkāslu. "Fulham" uzveica (3:2) Brentfordu un zaudēja (0:2) "Aston Villa" futbolistiem.

"Chelsea" šovakar abus vārtus guva pirmajā puslaikā, precīzi sitot 38 gadus vecajam brazīlietim Tjagu Silvam un kluba jaunpienācējam Kristoferam Nkunkū.

3. augusta naktī Čikāgā "Chelsea" spēkosies pret Vācijas vicečempioni Dortmundes "Borussia".

Citā šā turnīra spēlē Birmingemas "Aston Villa" laika intervālā no 27. līdz 37. minūtei no 0:2 panāca 3:2, beigās cīnoties neizšķirti (3:3) pret "Brentford".

"Aston Villa" labā precīzi bija Ezri Konsā, Musa Diabī un Metijs Kešs. Brentfordiešu rindās izcēlās Braiens Mbeumo, Džošs Dasilva un Šendons Baptists.

Atlikušajās pārbaudes spēlēs "Aston Villa" mērosies spēkiem ar Romas "Lazio" (3. augustā) un "Valencia" (5. augustā).

Brentfordieši 5. augustā spēkosies pret "Lille".

     [+] [-]

, 2023-07-31 09:19, pirms gada
Kad sāks spēlēt pamatsastāvi, viss nostāsies savās vietās.