Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Lampards kļuvis par "Everton" galveno treneri

Rolands Eliņš

Oficiāli: Lampards kļuvis par "Everton" galveno treneri
Frenks Lampards. Foto: PA Wire / Scanpix

LETA--DPA. Bijušais Anglijas futbola premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" treneris Frenks Lampards turpmāk vadīs citu premjerlīgas vienību Liverpūles "Everton", pirmdien paziņoja klubs.

Vienošanās ar Lampardu noslēgta uz diviem ar pusi gadiem.

"Tas ir liels pagodinājums trenēt klubu, kuram ir tik daudz tradīciju kā "Everton"," teica Lampards. "Mans pirmais vēstījums spēlētājiem būs tas, ka mums tas ir jāpaveic visiem kopā. Mēģināsim paveikt savu darbu, cīnīties un zinu, ka fani mūs atbalstīs."

Jau ziņots, ka janvāra pirmajā pusē "Everton" pārtrauca sadarbību ar iepriekšējo galveno treneri spāni Rafaelu Benitesu.

Lampards, kurš savas futbolista karjeras laikā ir pārstāvējis Londonas "Chelsea" un Mančestras "City", pēdējās divas sezonas bija "Chelsea" galvenais treneris, bet pirms tam divus gadus vadīja Anglijas pēc spēka otrās līgas klubu "Derby County".

"Everton" ar izcīnītiem 19 punktiem 20 mačos Anglijas futbola premjerlīgā ierindojas 16.vietā.