Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ljungbergs oficiāli nokļūst "Celtic", "QPR" pastiprinās ar norvēģu pussargu

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Ljungbergs oficiāli nokļūst "Celtic", "QPR" pastiprinās ar norvēģu pussargu
Peters Vāgans Moens
Foto: PA Wire/Scanpix

Skotijas futbola klubs Glāsgovas "Celtic" oficiāli noslēdzis līgumu ar zviedru pussargu Frederiku Ljungbergu. Papildinājums arī Anglijas Čempionāta līderu "QPR" rindās, kuru rindās tagad spēlēs norvēģu pussargs Peters Vāgans Moens.

Ljungbergs šodien parakstīja līgumu ar "Celtic", kas nozīmē, ka viņš varēs iziet laukumā sava jaunā kluba sastāvā pavisam drīz. Debija ķeltu rindās 33 gadus vecajam spēlētājam būs ļoti īpaša – "Celtic" svētdien tiksies ar galvenajiem konkurentiem, otro Glāsgovas klubu "Rangers". Uzvara Ljungberga jaunajam klubam dotu četru punktu pārsvaru pār "Rangers", kam gan divas spēles rezervē. Atgādinam, ka bijušais Zviedrijas izlases spēlētājs pirms pāris dienām pievienojās "Celtic" uz pārbaudes laiku.

Jauns komandas biedrs Kasparam Gorkšam – "Queens Park Rangers" noslēdzis divarpus gadu ilgu līgumu ar norvēģu pussargu Peteru Vāganu Moenu, kurš pievienojies klubam kā brīvais aģents. 26 gadus vecā spēlētāja iepriekšējā darba vieta bija Norvēģijas augstākās līgas vienība "Brann", kas 2010. gada sezonā (šīs valsts čempionāts rit pēc sistēmas pavasaris-rudens, aut.) gan ieņēma tikai 13. vietu, toties Moens aizvadītajās 25 spēlēs guva 14 vārtus. "QPR" galvenais treneris Nils Vornoks ir ļoti apmierināts ar jaunieguvumu: "Šim spēlētājam pagājušajā sezonā sekoju līdzi pastiprināti. Esmu ļoti priecīgs, ka esam spējuši panākt viņu pāreju uz "QPR"."

Tikmēr Valērija Belokoņa "Blackpool" izteikusi piedāvājumu par talantīgo Anglijas Čempionāta kluba "Barnsley" pussargu Ādamu Hamilu. Kādreizējais "Liverpool" jauniešu akadēmijas audzēknis šosezon izcēlies ar astoņiem vārtu guvumiem un piesaistījis arī citu Premjerlīgas klubu uzmanību. Jāpiebilst, ka Hamils Blekpūlē jau ir spēlējis – 2008. gadā "Liverpool" viņu izīrēja uz pussezonu, lai futbolists gūtu lielāku spēļu praksi.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News

Slēpts komentārs: urban

  -4 [+] [-]

, 2010-12-30 23:28, pirms 14 gadiem
gay back in town!

  +1 [+] [-]

, 2010-12-30 23:52, pirms 14 gadiem
Gundar,kāpēc Rangers ir otrais Glāzgovas klubs? iepriekšējā sezonā Skotijā triumfēja Rangers,tad drīzāk Celtic ir otrā Glāzgovas komanda

  +3 [+] [-]

, 2010-12-31 00:01, pirms 14 gadiem
puslaiks rakstīja: Gundar,kāpēc Rangers ir otrais Glāzgovas klubs? iepriekšējā sezonā Skotijā triumfēja Rangers,tad drīzāk Celtic ir otrā Glāzgovas komanda
jaa, pareizaak ,laikam ,butu ''otru'' nevis ''otro''

  -1 [+] [-]

, 2010-12-31 00:14, pirms 14 gadiem
O, prieks, ka Ljungbergs ir izturējis pārbaudi un atkal atgriezies Eiropas futbola elitē. Lai veicas viņam. Domāju, ka ar savu milzīgo pieredzi spēs parādīt labu sniegumu un palīdzēt komandai. Celtic tas noteikti ir ļoti labs papildinājums. Pieredze + prasmes...

Nu redzēsim, kāds tad būs tas norvēģis. Nekad iepriekš par šo spēlētāju nebiju dzirdējis, jāsaka atklāti. Pēc statistikas gan šķiet iespaidīgs sniegums pagājušajā sezonā. Norvēģijā ir labs līgas līmenis. Cerams, ka spēs iejusties Anglijas futbolā un bieži palīdzēs QPR. Sezona vēl tikai pusē un Tārabtam vajadzēs kādā brīdī arī palīgu.

Ja reiz par Hamilu interesi izrāda vēl arī citi EPL klubi, domāju, ka viņu iegūt Blackpool nav lielas iespējas. Taču ceru, ka kļūdos. Championship viņš šogad Barnsley rindās parādījis atzīstamu sniegumu. Būtu tikai apsveicami, ja tas vainagotos ar pāreju uz EPL. Pie tam Blackpool komandā, visticamāk, viņš tiktu pie liela spēles laika un varētu dot taustāmu labumu, ko gan nevar teikt arī par citām EPL komandām.
Slēpts komentārs: mosdef

  +7 [+] [-]

, 2010-12-31 02:24, pirms 14 gadiem
mosdef rakstīja: Celtic tach ir Bostonaa,par kadu Glazgovu juus tur runajiet :*
Celtic Glāzgovā radās par vairāk nekā pusgadsimtu ātrāk nekā Bostonā

  +1 [+] [-]

, 2010-12-31 11:43, pirms 14 gadiem
priekš pussarga tīri tā neko 25 spēlēs 14 vārti

  +4 [+] [-]

, 2010-12-31 15:32, pirms 14 gadiem
mosdef rakstīja: Celtic tach ir Bostonaa,par kadu Glazgovu juus tur runajiet :*
cik tev gadi??
vājprāts vispār ar tevi