Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''United'' futbolists Grīnvuds aizturēts par iespējamu vardarbību un izvarošanu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''United'' futbolists Grīnvuds aizturēts par iespējamu vardarbību un izvarošanu
Meisons Grīnvuds. Foto: RS/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas Mančestras ''United'' 20 gadus vecais futbolists Meisons Grīnvuds esot aizturēts par iespējamu sievietes izvarošanu un vardarbību pret cietušo. Tikmēr klubs paziņojis, ka Grīnvuds pagaidām neatgriezīsies nedz treniņos, nedz spēlēs.

20 gadus vecais angļu uzbrucējs Meisons Grīnvuds šajā sezonā Mančestras ''United'' labā Premjerlīgā guvis piecus vārtus, kamēr Čempionu līgā vienus. Spēlētāja dalība kluba rindās atlikušās sezonas gaitā šobrīd ir uz jautājuma zīmes, jo sportists apcietināts par iespējamu sievietes izvarošanu.

Svētdien kāda sieviete savā ''Instagram'' kontā publicēja video, fotogrāfijas un ierakstītus audio ierakstus, kas liecināja par fizisku incidentu. Vēlāk gan visi ieraksti dzēsti, taču tas ātri vien izsaucis lielu rezonansi. Kamēr futbolists notikušo nav komentējis, tikmēr Mančestras ''United'' apgalvojis, ka neizrādīs toleranci pret jebkāda veida agresiju un vardarbību. Papildus komentāri gan netika sniegti, kamēr nav zināmi fakti. Vēlāk gan oficiālā paziņojumā klubs pauda, ka Grīnvuds neatgriezīsies Mančestras treniņos un spēlēs līdz nākamajam paziņojumam, laiku gan nekonkretizējot.

Policija uzsāka izmeklēšanu un vēlāk informēja, ka vīrietis aptuveni 20 gadu vecumā ir apcietināts par iespējamu vardarbību un izvarošanu. Visticamāk, apcietinātais ir tieši futbolists Grīnvuds, kurš paliks policijas iecirknī un tiks iztaujāts par notikušo.

Visu savu karjeru Grīnvuds aizvadījis tieši ''United'', kuras rindās 83 mačos guvis 22 vārtus. Tāpat 20 gadus vecais futbolists aizvadījis mačus nacionālās valstsvienības sastāvā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/news/uk-england...

Slēpts komentārs: jaanis22

     [+] [-]

, 2022-01-30 19:41, pirms 3 gadiem
ai ai ai...

     [+] [-]

, 2022-01-30 20:08, pirms 3 gadiem
jaanis22 rakstīja: Viena pagale nedeg.
Cik stulbi. Var, protams, būt visādi. Bet tad jau jebkuru vardarbību var šādi attaisnot

  +1 [+] [-]

, 2022-01-30 20:15, pirms 3 gadiem
Ar Mendy vienā kamerā sēdēs

  +2 [+] [-]

, 2022-01-30 21:11, pirms 3 gadiem
diezgan nožēlojami ka bagātam atlētam jāslāna draudzene
ja kaut kas nepatīk var viegli atrast citu

  -1 [+] [-]

, 2022-01-30 22:06, pirms 3 gadiem
jaanis22 rakstīja: Viena pagale nedeg.
Tu esi debils? Grīnsūdam ir jāsapūst cietumā, iepazīsties ar materiāliem un tur viss būs skaidrs.

     [+] [-]

, 2022-01-30 22:30, pirms 3 gadiem
jaanis22 rakstīja: Viena pagale nedeg.
Tu gribi teikt, ka abas puses ir vainīgas izvarošanā?

     [+] [-]

, 2022-01-30 23:07, pirms 3 gadiem
M8archa rakstīja: Tu esi debils? Grīnsūdam ir jāsapūst cietumā, iepazīsties ar materiāliem un tur viss būs skaidrs.
Neesmu redzējis vai dzirdējis neko no tā kas esot bijis ielikts internetā. Varbūt vari padalīties kur var iepazīties ar tiem materiāliem?
Tik to ko esmu lasījis, bet arī tur nav pateikts īsti tā lai varētu saprast. Bet nu to visu publicēja tā sieviete, kas tika vardarbīgi ietekmēta? Ja tā tad kā viņa tika izvarota un/vai sista ka viņa izdevies to nofilmēt, nofotografēt un piedevām vēl publicēt? Ok, audio ierakstu jā varbūt varēja kaut kā ierakstīt gan jau, bet atkal jautājums, kāpēc ierakstīt un publicēt kaut ko ja daudz vieglāk bija uzspiest 911 ja jau tiešām tā tikusi iespaidota. Kaut vai tīri pacenšaties iztēloties, ka tiek kada sista vai izvarota vai tiešām nespēj pretoties bet spēj uzņemt video un bildes?
Bet ja to ir filmējusi un forogrāfējusi kāda cita, tad taču tam bija jābūt uzfilmētam vai nobiodētam tā ka tur nav nekādu šaubu un visiem vis jau sen būtu skaidrs, tik jautājums kāpēc ko filmēt nevis palīdzēt, tad tur tiešām nekas nav skaidrs un pagale nedeg viena.
Bet nu visiem jau sen zināms ka britu jaunieši(un netikai) galīgi nav normāli, īpaši tie kam patīk uzdzīvot. Dzēruma tur reti kurš uzvedas normāli. Visiem liekas, ka ir pasaules nabas.

     [+] [-]

, 2022-01-30 23:53, pirms 3 gadiem
Es nesaku, ka Grīnvūds nav vainīgs… bet vēl nesen visi canceloja Depu. Bet tagad kā situācija pamainījusies - liela daļa ir pārliecināta par Depa nevainīgumu, uzzinot vairāk detaļu par Amberu.

Es baigi neesmu interesējies par šo lietu, bet interesanti kā jau kacbaja minēja par ierakstu. Es, piemeram, uzsitienu nevaretu atrast pat ne stresa situācijā, kā ierakstīt kaut ko telefonā. Tie noteikti nav 1-2 klikšķi. Pat, ja Whatsapā ieraksti ziņu, tev ir jāveic pāris darbības. Pluss, grīnvudam būtu jābūt aklam, lai neredzētu, katiek filmēts, fotogrāfēts.

Bet uzsvēršu vēlreiz pirms visi mani norej , ka nesaku, ka Grīnvuds ir nevainīgs.
Tas, ka čalim ar smadzeni kaut kas nav kārtībā apliecina viņa izgājiens ENG izlases laikā Islandē.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-31 00:16, pirms 3 gadiem
Te var apskatīt gan bildes/video, gan arī audio ierakstu tiem, kas nav redzējuši: https://thesportsgrail.com/listen-a...

Pēc šiem materiāliem spriežot un saliekot kopā faktus, ka Greenwoodam ar disciplīnu ir bijušas problēmas gan Anglijas izlases, gan MU sakarā, izskatās, ka viņš ir vainīgs un būs sabojājis sev karjerju un dzīvi. Lai jau, protams, policija izmeklē un tad redzēsim taisnību.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-31 00:16, pirms 3 gadiem
Nu jāpiemin, ka tā “kāda sieviete” ir viņa draudzene, ar ko viņš bija kopā vairākus gadus. Pierādījumi ir dažas fotogrāfijas ar zilumiem uz miesas un pārsista asiņojoša lūpa. Audio ir kāda vīrieša un sievietes saruna, kurā vīrietis diezgan rupji pieprasa seksu ar sievieti, kas to negrib.

     [+] [-]

, 2022-01-31 08:41, pirms 3 gadiem
Lai tiesa lemj, bet ja bija laiks filmēt un iepriekš sagatavota kamera, tad tā savādi izklausas...
Var jau būt ka melnais smagi salietojies, šī nedod mīlas prieku, tad ar spēku, un kāda draudzene ķer mirkli.
Bet daudz gadījumu, kad "nevainīgas" beibes zin konta atlikumu, un tad ieslēdz radošumu.

     [+] [-]

, 2022-01-31 10:29, pirms 3 gadiem
Sievieti var sist tikai ja viņa pirmā sāk