Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

BBC: Lampards kļūs par ''Everton'' jauno galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

BBC: Lampards kļūs par ''Everton'' jauno galveno treneri
Frenks Lampards. Foto: Reuters/Scanpx

BBC ziņo, ka Liverpūles ''Everton'' par jauno galveno treneri pirmdien oficiāli iecels Frenku Lampardu, kuru pagājušajā sezonā atlaida Londonas ''Chelsea''. Paredzams, ka puses noslēgs divu ar pusi gadu ilgu līgumu.

Liverpūles ''Everton'' šobrīd neaizvada to sekmīgāko sezonu. Ar 19 punktiem 20 spēlēs tā ieņem tikai 16. vietu, izkrišanas zonu apsteidzot vien par četriem punktiem. Pēc neveiksmīgā sezonas posma ''Everton'' lēma no galvenā trenera amata atlaist Rafaelu Benitesu, kurš to ieņēma no 2021. gada vasaras.

BBC ziņo, ka par ''Everton'' nākamo treneri tiks iecelts Frenks Lampards, kuru iepriekšējās sezonas laikā atlaida Londonas ''Chelsea''. Puses vienojušās par divu ar pusi gadu līgumu, kas oficiāli tiks paziņots pirmdien. Šobrīd Lampards formē savu treneru komandu, kā arī strādā pie jaunu spēlētāju piesaisti ziemas transfēru periodā. Visticamāk, ''Everton'' uz īres tiesībām papildinās Donijs van de Bēks, kurš nesaņēma spēles laiku Mančestras ''United''.

43 gadus vecais Lampards trenera karjeras laikā vadījis divas komandas - otrās līgas klubu ''Derby County'' un Premjerlīgas klubu ''Chelsea'', kuras rindās Lampards bija viens no vadošajiem spēlētājiem futbolista karjeras laikā. ''Chelsea'' rindās Lampards spēlēja no 2001. līdz 2014. gadam.

Lamparda apstiprināšanas gadījumā par viņa pirmo spēli Premjerlīgā kļūs 8. februārī gaidāmā pret ''Newcastle''.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2022-01-30 23:38, pirms 3 gadiem
Jo interesantāk PL..vēl atliek Pochettino,Nagelsman,Zidane,Simone un Ten Haag un tad visi labākie būs vienā līgā!🙏

     [+] [-]

, 2022-01-31 00:29, pirms 3 gadiem
Un Van De Beeks uz Everton īrē līdz sezonas beigām. Būs interesanti pavērot vai Everton spēs piecelties un līdz kādam top10 aizcīnīties vai tomēr sezona galīgi izgāzusies būs.