Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Sarri: "Mums jāatrisina šī problēma. Ir laiks izlemt par Azāra nākotni"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sarri: "Mums jāatrisina šī problēma. Ir laiks izlemt par Azāra nākotni"
Edens Azārs. Foto: PA Pictures/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" galvenais treneris Maurīcio Sarri norādījis, ka ir īstais laiks beidzot izlemt par Edana Azāra nākotni.

27 gadus vecais Edens Azārs "Chelsea" nesenāko uzvaru (2:1) pret "Watford" kaldināja ar diviem vārtu guvumiem, un tagad viņš Londonas kluba rindās izcēlies ar 100 rezultatīviem trāpījumiem. Azāram ir līgums līdz 2020. gada jūnijam, taču daudz runāts par viņa iespējamo pāreju uz Madrides "Real".

"Mums jāatrisina šī problēma. Nezinu, vai Azārs būs "Chelsea" spēlētājs ilgtermiņā, bet domāju, ka ir pienācis laiks, lai pieņemtu šo lēmumu," pauda komandas galvenais treneris Maurīcio Sarri. "Neatrodos pozīcijā, lai par to lemtu. Esmu treneris, nevis prezidents. Neatbildu par kustību tirgū. Gribu ar viņu runāt tikai par pozīciju laukumā."

Azārs oktobrī norādīja, ka viņa sapnis ir spēlēšana Madrides "Real", lai gan divas dienas vēlāk viņš norādīja, ka janvāra pāreju loga laikā negrasās pamest "Chelsea". Pēc diviem vārtiem pret "Watford" viņš norādīja, ka vēlas kļūt par kluba leģendu: "Gribu vēl gūt vārtus "Chelsea" labā. Gribu kļūt par leģendu, kā Frenks Lampards, Didjē Drogbā un Džons Terijs."

Sarri arī pauda, ka vēlas, lai Sesks Fabregass paliek "Chelsea" rīcībā. 31 gadu vecā spāņu pussarga sakarā piesaukta pāreja uz kādu citu klubu, kurā viņš tiktu pie lielākas lomas. "Šajā pozīcijā mums ir tikai divi spēlētāji, Žoržinju un Fabregass, un palikšana bez Seska būtu liela problēma," teica treneris. "Gribu, lai viņš paliek, bet nezinu, ko domā viņš pats un ko domā klubs."

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2018-12-29 17:17, pirms 5 gadiem
Lai paliek.

     [+] [-]

, 2018-12-29 21:26, pirms 5 gadiem
Ja līgums ir līdz 20. gada vasarai, tad tas ir vēl 1.5 (pusotrs) gads.

     [+] [-]

, 2018-12-30 11:04, pirms 5 gadiem
Magnijs rakstīja: Ja līgums ir līdz 20. gada vasarai, tad tas ir vēl 1.5 (pusotrs) gads.
Domāju, ka jebkuram ir skaidrs ka par Azāru Chelsea grib iekasēt solīdu naudas summu, ja nu gadījumā viņš iet prom. Nevis 20. gada vasarā palaist par velti