Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Benitess: "Man ir labas attiecības ar Abramoviču"

Agris Suveizda

Benitess: "Man ir labas attiecības ar Abramoviču"
Rafaels Benitess
Foto: AP/Scanpix

Anglijas futbola kluba Londonas "Chelsea" galvenais treneris Rafaels Benitess sarunā ar BBC sacīja, ka viņam ir labas attiecības ar kluba īpašnieku Romānu Abramoviču un ka viņš šosezon netiks atlaists.

"Manas attiecības ar Romānu ir ļoti labas," sacīja Rafaels Benitess. Pēc tam viņam tika vaicāts, vai viņš tiks atlaists: "Nē. Viņi zina, kā mēs strādājam un ko cenšamies izdarīt. Spēlētāji ir ļoti priecīgi par to, ko cenšamies izdarīt. Dažreiz tu uzvari, dažreiz - nē."

"Atmosfēra klubā ir patiesi laba. Tajā ziņā, ko darām, spēlētāji pilnībā atbalsta manas metodes. Ja turēsimies kopā un atbalstīsim spēlētājus, varēsim uzvarēt spēles. Sezonas beigās aiziešu [no "Chelsea"], un tad viņi mani varēs kritizēt," Benitess turpināja. "Mums Premjerlīgā vēl ir jāspēlē 11 spēles, vēl esam FA kausā un Eiropas līgā. Visi zina, ka pabeigšu līgumu sezonas beigās."

Jau vēstījām, ka vakar Benitess pēc iekļūšanas FA kausa ceturtdaļfinālā preses konferencē kritizēja fanus, kas vairāk koncentrējas uz viņa aizvainošanu un kritizēšanu, nevis atbalsta spēlētājus. Benitess uzskata, ka fani vēl joprojām nav spējuši piedot, ka viņš agrāk trenēja "Liverpool". Tāpat spāņu treneris kritizēja kluba vadību un bija neizpratnē par to, ka viņš skaitās pagaidu galvenais treneris, nevis galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  +1 [+] [-]

, 2013-02-28 23:07, pirms 11 gadiem
Tā visi parasti domāja, ka ir labas attiecības Nākamā diena- blaukš, esi atlaists

     [+] [-]

, 2013-02-28 23:19, pirms 11 gadiem
Kur Agris sho izrsva,ka Benites paliks sava amata! Vakar,es vel lasiju,ka Benites pametis chelsea! ... Vel,it ka sudzejas,ka fani vinu izsvilpj utt.

     [+] [-]

, 2013-02-28 23:39, pirms 11 gadiem
ej prom Rafa ar visu savu plemjanniku Torresu.Kur starp citu tagad ir Di mateo?

     [+] [-]

, 2013-02-28 23:54, pirms 11 gadiem
arkas18 rakstīja: Kur Agris sho izrsva,ka Benites paliks sava amata! Vakar,es vel lasiju,ka Benites pametis chelsea! ... Vel,it ka sudzejas,ka fani vinu izsvilpj utt.
Slikti lasīji. Pametīs pēc sezonas beigām, nevis tagad.

  -1 [+] [-]

, 2013-03-01 02:28, pirms 11 gadiem
Ha,es tak neteicu,ka tagad pametis!
...